TRIXIE HEEFT DE MOOISTE BABYKAMER EN BABYSPULLEN

TRIXIE X CITYMOM.nl 1 TRIXIE X CITYMOM.nl 3TRIXIE X CITYMOM.nl 11 TRIXIE X CITYMOM.nl 4 TRIXIE X CITYMOM.nl 5 TRIXIE-X-CITYMOM.nl-7 TRIXIE X CITYMOM.nl 8 TRIXIE X CITYMOM.nl 9TRIXIE X CITYMOM.nl X TRIXIE X CITYMOM.nl 13 TRIXIE X CITYMOM.nl 14TRIXIE X CITYMOM.nl 10

Op de Kleine Fabriek kwam ik Trixie voor de tweede keer tegen en was helemaal verrast door de vele nieuwe prints die ik zag! Hier moest ik meer van weten! 

Op de stand vielen de mooie rugzakken en het beddengoed op maar toen ik de webshop bekeek zag ik dat ze zo veel meer hadden! Naast decoratieve elementen zoals mooie kussens en posters en beddengoed kan je eigenlijk alles qua verzorgingsproducten wel bij Trixie vinden. Hoezen voor het aankleedkussen, de tripp trapp, maxi-cosi of kinderwagen. Maar ook handdoeken, slabjes en zelfs knuffeltjes en muziekmobiels. Alle producten komen in de vele verschillende prints die ik zoveel mogelijk vandaag voor jullie weergeef.

Het doel van Trixie met hun mooie prints is om de verbeeldingskracht van kleine kinderen te triggeren! Aangezien je de hele kinderkamer met alle producten kan inrichten is het bijvoorbeeld ook leuk om voor 1 print te kiezen! Van een subtiele, zachte print tot een opvallende kleurrijke print; voor ieders smaak zit er zeker iets bij. Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen welke print ik het leukst vind. De rode krokodillen vind ik heel grappig, maar de pyjama van Bobbi in het peach met zwarte vlekken vind ik ook te gek. Bij Fitz vind ik dat licht blauwe ook weer heel mooi. Voor ieder kind iets anders dus! Wat je niet op de foto kan zien maar wat ik echt het grootste pluspunt van al deze producten vind, is de kwaliteit!! Echt echt heel goed. Alle producten zijn gemaakt van organic cotton en dat maakt ze niet alleen goed voor de omgeving maar ook heel erg zacht. Echt kwaliteitsproducten! Ik ben iniedergeval heel erg blij met deze ontdekking en mijn kids ook! Van deze mooie producten gaan wij jaren genieten!

 

www.trixie-baby.com

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.