DE NIEUWE LIMITED EDITION BUGABOO; DE CAMELEON3 KITE

bugaboo-cameleon3-kite-1 bugaboo-cameleon3-kite-3 bugaboo-cameleon3-kite-4 bugaboo-cameleon3-kite-5

Bugaboo geeft ouders de mogelijkheid de wereld in stijl te ontdekken met hun kleintjes. Deze limited edition is ontworpen speciaal voor ouders die op zoek zijn naar iets unieks. De Bugaboo Cameleon3 Kite is vanaf nu voor een tijdelijke periode beschikbaar. 

Vrijheid en beweging zijn altijd de basis van de Bugaboo ontwerpen. Dit inspireerde wederom voor deze limited edition – De Bugaboo Cameleon3 Kite. Een ‘kite’ en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden – zwevend door de lucht, naar een plek waar de wind het heen brengt. De unieke geometrische print op de belijning van deze kinderwagen is dan ook gebaseerd op de vorm van een ‘kite’. De vierkleurige binnenbekleding is aangevuld met een zachtgroene stof op de zitting, wieg en zonnekap.

Designer Barber Ebbinge omschrijft de inspiratie achter het design als volgt: “Op dit moment zijn er veel geometrische prints te zien op de catwalk en in het interieur, hierdoor raakte ik geïnspireerd voor het design van deze kinderwagen. Ik heb neutrale basiskleuren toegevoegd aan de frisse, moderne look.”

Een handgestikte, vaalzwarte lederlook duw- en draagbeugel en een aluminium onderstel maken het design af. De zonnekap heeft een gemakkelijk te openen raampje – een speciale toevoeging aan de Bugaboo Cameleon3 Kite – wat het mogelijk maakt voor je kleintje om de wereld in te kijken en welke de kinderwagen een luchtig karakter geeft. Dit is de eerste keer dat Bugaboo een raampje heeft toegevoegd aan één van hun kinderwagens. Ik heb deze Bugaboo op de Negenmaandenbeurs in het echt mogen bewonderen en ik kan wel zeggen dat het echt een super stoere wagen is en het raampje de wagen even een extra touch geeft.

 

www.bugaboo.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.