TRIED & TESTED; STAYOKAY EGMOND AAN ZEE

Stay Okay Egmond aan Zee

Net terug van een weekendje weg in Egmond aan Zee ons aangeboden door Stayokay Egmond. En…het was meer dan OK. Het was gewoon helemaal super!

We kennen de omgeving al een beetje, vanwege een kortdurend verblijf vorig jaar op Camping Bakkum, de place to be voor Amsterdamse gezinnen die de stad willen ontvluchten en de natuur in willen.

De omgeving van Bakkum, Castricum, Egmond, Bergen aan Zee vonden we helemaal geweldig en wilden we graag verder verkennen, dus Stayokay Egmond met gezinskamers met eigen douche en WC leek de ideale optie.

We zijn dus niet teleurgesteld. Stayokay richt zich steeds meer op gezinnen en hebben hiervoor ook allerlei voorzieningen. Verwacht geen luxe, maar wel nette en zeer schone kamers met daarin stapelbedden en eenpersoonsbedden.

Voor kinderen is er in het hotel van alles te doen, er is een speeltuintje, een kast vol spelletjes en boeken, een voetbaltafel, een pooltafel en overal genoeg ruimte om te spelen. De ouders kunnen intussen genieten van een drankje op het terras. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en staat echt klaar om het je naar de zin te maken.

Er stonden bij aankomst goede fietsen voor ons klaar, met Yepp kinderzitje, waarmee we direct op pad konden om naar het stand van Egmond aan Zee te fietsen.

In de ochtend kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel en vervolgens hebben wij de hele dag gefietst door het prachtige Noord Hollands Duinreservaat met stops in Bergen aan Zee. En Bergen dorp.

Waar ik tevoren dacht dat Stayokay een hostel was voor groepen jongeren die op slaapzalen slapen, weet ik nu dat het echt een prima plek is voor gezinnen die er even tussenuit willen en die ergens tussen kamperen en luxe in een kindvriendelijk, laagdrempelig onderkomen willen verblijven. Dus…op naar de volgende Stayokay!

LEES OOK: APELDOORN: PERFECTE COMBI VAN STAD & NATUUR VOOR WEEKEND MET GEZIN

BLOG BY TAMARA VAN AMERSFOORT  @tamaravanamersfoortnolten

Ik ben Tamara en woon samen met Chris en Cecilia (3.5) in Amsterdam. Naast mijn werk als freelance HR Adviseur/Recruiter heb ik een actief leven waarin creatieve, sociale en internationale activiteiten een centrale rol spelen. Ik sta nooit stil en ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Van fijne restaurantjes tot een healthy life style en van shoppen tot musea, er zijn zoveel leuke dingen te doen in het leven! Daarnaast ben ik ook erg gedreven om goed om te gaan met onze planeet, want dat is wat we voor onze kids achterlaten. Het lijkt mij leuk om mijn ideeen en ervaringen te delen met andere CITYMOMS en jullie wellicht ook te inspireren!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.