SRPRS.ME; DESTINATION UNKNOWN! MIJN ERVARING.

srprs.me :: CITYMOM.nl 3 srprs.me :: CITYMOM.nl srprs.me :: CITYMOM.nl 5srprs.me :: CITYMOM.nl

Na weken in spanning mocht ik afgelopen zaterdag eindelijk op roadtrip met srprs me! In deze blog kon je al lezen dat srpsr.me naast vliegreizen nu ook roadtrips heeft. Voor wie die blog niet heeft gelezen, sprs.me is een organisatie die voor jou een verrassingsreis regelt. Van weekendje weg tot een hele week vakantie.

Je kan op srprs.me kiezen uit Adventure /City Tripping / Broke, / Sunsation / Multi / Solo Together en nu dus ook Road Tripping. Op Schiphol en in ons geval ‘on the road’ kom je er pas achter waar je heen gaat!

Als je met de auto weg gaat kan je aangeven hoeveel kilometer je wilt rijden. Je vertrekt vanaf je eigen huis in je eigen auto en je kan aangeven of je ‘overal naartoe wilt’ of naar een stad. Wij hadden voor een stad gekozen (als CITYMOM kan dat natuurlijk ook niet anders..!)

Ik vind het ook erg leuk om nieuwe steden te ontdekken dus vandaar ook mijn keus. Ik wist alleen dat de stad binnen 300 kilometer van mijn huis zou zijn. Voor een weekend weg en met een kind achterin vond ik dat ook eigenlijk wel een heel mooi aantal kilometers. Verder wist ik dus niks!

Eigenlijk vond ik dat wel heel erg leuk voor een keer. Normaal google ik mij suf en ben ik avonden bezig precies uit te stippelen waar we welke avond gaan eten en in welke hotspot we gaan ontbijten/lunchen/borrelen. Nu kreeg ik een week van te voren mijn persoonlijke website en kon ik daar het weer bericht checken. Wel handig voor het inpakken.

Op de dag zelf mocht ik een uur voor vertrek de code – die ik die week via de post had ontvangen – invoeren op mijn site. Het leek wel een speurtocht! Dus hup tas in de auto en on the road! Onderweg fantaseerde we waar we allemaal heen konden. Mij leek het leuk als de stad in Nederland zou liggen omdat je niet vaak naar plekken in Nederland gaat en het ook leuk is je eigen land te ontdekken. Mijn vriend leek Antwerpen leuk om heen te gaan.

We gingen naar GRONINGEN! Yes! Een stad in Nederland waar ik al op hoopte. Een CITY die ik alleen maar ken uit mijn studententijd, en waar ik heen ging omdat vriendinnetjes daar studeerde. Toen ben ik niet verder gekomen dan de kroeg… Maar nu hadden we tijd om de stad echt te ontdekken!

Ik vond het misschien nog wel spannender dat mijn hotel voor mij was uitgezocht dan waar de reis heen ging… Ik vind een accommodatie wel echt een belangrijk onderdeel van je weekendje weg plezier dus ik hoopte maar dat dit goed zou zijn… En of dit goed was! We sliepen in Blanche Hotel en de kamer (of eigenlijk suite!) waar we sliepen is oprecht een van de mooiste kamers waar ik ooit overnacht heb!

Echt te gek ingericht, mega groot en voor Bobbi was er een bedje geregeld. Ook mijn tweede angst, geen leuk restaurant kunnen vinden voor de avond bleek niet nodig. Het hotel had voldoende tips en regelde die avond een perfect en heerlijk restaurant.

Die middag zelf hebben we lekker door de stad gewandeld en de stad ontdekt. Groningen is echt heel mooi en leuk! Met veel leuke tentjes, winkeltjes en pleinen, erg gezellig. S’avonds zijn we heerlijk uiteten geweest en zijn we daarna lekker gaan slapen in onze mooie suite.

De volgende ochtend was er een super ontbijt voor ons regelt, hebben we het Groninger Museum bezocht en kregen we ook voor de lunch een perfecte tip van het hotel. Onderaan deze blog zie je een link naar al mijn kindvriendelijke Groningse tips.

Al met al was het echt een te gekke ervaring. We hebben een nieuwe stad ontdekt, in een heerlijk restaurant gegeten en op echt een top locatie geslapen. En dat allemaal zonder daar zelf ook maar iets voor te doen! Heerlijk!

Bobbi vond het ook te gek! Ze houden er bij srprs.me rekening mee als je aangeeft dat je met kinderen komt, dus ook zeker super leuk om met kinderen te doen! Ik ben helemaal van mijn tic af om van te voren mijn hele reis van dag tot dag te plannen. Je laten verrassen en ‘go whereever you’re meant to go’ is veel en veel leuker!

srprs.me

LEES OOK: HOTSPOTS WEEKEND GRONINGEN

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bloggers op road trip avontuur! - blog.srprs.me - […] Destination unknown, mijn ervaring! “Op de dag zelf mocht ik een uur voor vertrek de code – die ik…

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.