ROADTRIPPEND NAAR ONBEKENDE BESTEMMING

On-the-road

Kennen jullie srprs.me al? Dit is een ‘blind-break’ reisorganisatie die je pas op het vliegveld vertelt waar je naartoe gaat. srprs.me vindt dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen, je eigen herinneringen te maken en je vakantie niet langer “kapot te googelen”. Dat is wel een hele leuke gedachte vindt CITYMOM!

De trips zijn ook zeker mogelijk om met kinderen te doen. Maar ik kan mij ook voorstellen dat sommige mensen het nog niet aandurven om het vliegveld met kind binnen te stappen zonder te weten waar de reis naar toe gaat. Want vaak met een kind t/m 3 is het wel fijn een beetje te kunnen plannen of te weten wat je mee moet nemen. Vind je het concept wel heel leuk en wil je er ook even tussenuit? Dan heeft srprs.me  nu ook de drempel verlaagd met de ‘on the road’ versie! Met Road Tripping begint je reis al bij je eigen voordeur en pak je de auto naar ‘destination unknown’. Wat het extra spannend maakt, is dat je je bestemming pas ontdekt als je al ‘on the road’ bent!

CITYMOM gaat dit volgende week helemaal zelf ontdekken en zal jullie natuurlijk uitgebreid verslag doen van haar roadtrip. Ik ben eigenlijk veel te nieuwsgierig voor dit soort dingen. En ook ik ‘google mij kapot’ voordat ik weg ga (ook onder het mom van research omdat ik daarna vaak over een trip schrijf). Maar nu ga ik dus een weekend weg, zonder voorbereidingen en verwachtingen maar wel met mijn favoriete reisgezelschap en vol spanning! Ik mocht wel aangegeven of ik voor een “levendige stad” of “anywhere you’re meant to go” wilde gaan. Je begrijpt dat ik als CITYMOM wel voor een CITY heb gekozen! Toch nog een beetje controle over de reis…!

Alle bestemmingen liggen binnen een straal van 300 km vanaf jouw adres, dus ergens in Nederland, België of Duitsland. Dat is ook wel fijn dat je weet dat je niet met kind langer dan 3 uur in de auto zit. Op de dag van vertrek ontdek je met een eerste krascode waar jouw checkpoint is – een punt op de route naar jouw bestemming. Hier kras je een tweede en derde code open die je vertellen naar welke plaats je mag toeren en in welk hotel je die avond slaapt. Ik ben reuze benieuwd allemaal en ik vind het ook eigenlijk wel rustig, normaal spendeerde ik avonden aan kijken waar ik heen zou gaan in een nieuwe stad, nu is “the journey the destination”!

www.srprs.me

LEES OOK;

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Shirley

  Ik ga ook en vind het zo spannend! Haha. Net als jij een lekkere controlfreak die alles tot op de puntjes uitzoekt. En nu niet… Ben zo benieuwd!

  Antwoord
  • BettinaNeseker

   Ja spannend he haha! Ik ben veelte nieuwsgierig hiervoor! Leuk dan zie ik je bij de Kick-off lunch zaterdag! Tot dan!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Bloggers op road trip avontuur! - blog.srprs.me - […] CITYMOM gaat op road trip “CITYMOM gaat dit volgende week helemaal zelf ontdekken en zal jullie natuurlijk uitgebreid verslag…

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.