STOERE KINDERMEUBELS VAN STEK

Barbra Verbij product_chair product_rockingchair stek2015_09_02_klein-400x600

STEK is een initiatief van Ateliers Hessing & Brunings. Vanuit hun ervaring als interieurarchitecten en als ouders is het idee voor deze eigenwijze kinderlijn ontstaan. Hun uitgangspunt was een stoel die niet alleen kinderen aanspreekt maar ook ouders en die past in elk interieur. Hun eerste ontwerp was de schommelstoel met een extra handigheidje: door toevoeging van een latje kun je ook nog je boekje, tekening of andere spulletjes snel opbergen. De serie handgemaakte, stoere houten meubels gaan lang mee. Naast de producten die de collectie tot eind 2014 rijk was: een stoel, een schommelstoel, en een tafel en een bank met bergruimte is nu ook een staande lamp ontwikkeld. Door de sterke vormentaal wordt een duidelijk geheel gevormd. De zithoogte van alle meubels is gelijk, zodat alle combinaties mogelijk zijn. De tafel en bank zijn apart verkrijgbaar, maar ook als een set.

Met deze meubellijn willen zij het gebruik van duurzame kinderspullen stimuleren: meubels kunnen na gebruik door kinderen (vanaf zelfstandig zitten tot ca. 6-7 jaar) ingezet worden als nachtkastje of gewoon doorgegeven worden naar een volgende gebruiker. Grotere modellen zijn in ontwikkeling voor jaloerse volwassenen en grotere kinderen.

http://aboutstek.nl

 

 

 

 

1 Reactie

  1. David

    Een mooie schommelstoel voor kinderen en ook zeer handig dat ze wat spullen kunnen opbergen. Prijs vind ik alleen wel een beetje aan de hoge kant voor een kinderschommelstoel. Aan de andere kant is het wel handgemaakt en multifunctioneel te gebruiken.

    Groeten,
    David van http://www.schommelstoelwinkel.nl

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. STEK kindermeubilair: Handgemaakte, stoere houten meubels, die lang meegaan. » Citymom.nl – Alles voor moeders in de stad - [...] Onze schommelstoel vind je hier: Schommelstoel 2.0 [...]

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.