5 X PERSOONLIJKE (KRAAM) CADEAUS

mr-starsky-citymom-nl

Een (kraam) cadeau voor een kindje is het leukst als het een persoonlijke touch heeft. Want de zoveelste romper, knuffel op puzzel is prima, maar hé, zoals wij weten hebben kids genoeg kleren en speelgoed. Veel leuker is een cadeau dat persoonlijk voor het kindje is gemaakt en die daardoor niemand anders heeft. Hierbij mijn 5 favo producten die ik cadeau heb gegeven of heb gekregen voor Bobbi. 

  1. POSTER; MR STARSKY

Met MrStarsky vereeuwig je de sterrenhemel in een unieke geboorteposter. De sterrenhemel is namelijk altijd verschillend – waar je ter wereld je bent en op welk moment – je ziet altijd iets anders. Op de website www.MrStarsky.com vul je de naam in van het kindje, plaats en tijd van geboorte en je ziet direct de poster met de sterrenhemel van het geboortemoment. Naast deze sterrenhemel en de naam van het kindje, bevat iedere poster vijf sterrenbeeld-illustraties – van sterrenbeelden die op dat moment centraal aan de hemel stonden. Dus super leuk voor een kinderkamer – en spannend voor een kindje om zijn eigen sterrenhemel te hebben en te ontdekken!

help-mijn-naam-is-kwijt-citymom-nl

2. BOEK; WAT EEN PECH MIJN NAAM IS WEG

Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! In dit volledig gepersonaliseerde boek wordt een avontuur gevormd rondom de letters van de naam van het kind. De oprichters van Lost My Name, three dads and an uncle, hebben in 2012 een algoritme ontwikkeld om de letters van een naam te koppelen aan verhalen en illustraties. Daarmee ontstaat voor iedere naam een unieke samenstelling van verhalen en prenten en daarmee een persoonlijk, one-of-a-kind kinderboek. Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! ging wereldwijd al bijna 1.5 miljoen keer over de digitale toonbank en ook Bobbi is fan van haar eigen boek. Verkrijgbaar via lostmy.name.nl. 

owned-by

3. RUGZAK; OWNED BY

Bij OWNED BY kan je items vinden die niemand anders heeft. Zoals het leren rugtasje met voornaam waarmee een kind natuurlijk de show steelt op het schoolplein! Handig om zijn of haar speelgoed en lievelings knuffel in mee te nemen of gymkleren. Ze verkopen trouwens ook hele leuke items voor jezelf, echt heel origineel dus de moeite waard de site even te checken.

wijck-citymom-nl

4. POSTER VAN DE WIJK WAAR JE WOONT; WIJCK

WIJCK. maakt unieke lijntekeningen van ’s werelds bekendste wijken en leuke straatjes. Van schets tot print, iedere WIJCK. wordt met zorg vormgegeven en op een bijzonder vintage papiersoort gedrukt. Het is natuurlijk ook heel erg origineel als cadeau! Iedere wijk kan omgezet worden in een originele WIJCK. plattegrond en geprint in ieder gewenst formaat, helemaal custommade dus. Ze lijsten de print zelfs nog in! Cool kraamcadeau dus om bijvoorbeeld de wijk waar een kind woont – of geboren is – te geven.

petit-puk-citymom-nl

5. HOBBELPAARD; PETIT PUK

Een houten hobbelpaard is……pure nostalgie. Een van Bobbi haar leukste kraamcadeaus is dit paard van Petit Puk. Hij staat nog steeds op haar kamer en al haar poppen (of zelfs haar lamp zoals je op de foto ziet) schommelen nog fanatiek. Het houten hobbelpaard kan je customizen door baby’s naam en geboortedatum op het paardje aan te laten brengen. De plaatjes zijn van metaal en worden met heel kleine schroefjes aangebracht op het paardje op het dwarslatje dat over de bielsen heer ligt, aan de achterzijde. Een subtiele, maar mooi zichtbare plaats.

LEES OOK: 5 X PERSOONLIJKE GEBOORTEPOSTERS 

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.