NEOLAC ORGANIC

NEOLAC ORGANIC :: CITYMOM.nl

100% Nederlandse biologische melk voor je dreumes en peuter.

Van dit soort producten word ik dus erg blij! Niet alleen omdat Nijntje gezellig op de verpakking staat, maar omdat Neolac Organic gemaakt is van 100% Nederlandse biologische melk. Toen ik zwanger was en daarna borstvoeding gaf, maak je bewuste keuzes over wat je zelf eet en drinkt, omdat je dit doorgeeft aan je baby. Het verbaast mij dat veel mensen zonder ergens bij na te denken de eerste de beste opvolgmelk voor hun baby kopen, zonder eigenlijk goed een etiketten te lezen of alleen maar omdat het een bekende naam is. Ik heb bewust gekozen voor biologische kindervoeding. Ik wil niemand iets opleggen maar soms is het wel goed even na te denken wat je je kindje geeft. Waarom het goed is om voor biologische opvolg melk te kiezen?

  • Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest
  • Welzijn van dier en milieu staan centraal; koeien grazen minstens 120 dagen per jaar in de wei
  • Wanneer het weer niet geschikt is om buiten te staan en de koeien binnen in een ruime stal staan krijgen ze uitsluitend biologisch voer
  • Grondgebonden, de natuurlijke kringloop wordt in stand gehouden

Allemaal goede dingen dus! Neolac Organic wordt gemaakt op basis van Verla, hun eigen merk biologische melkpoeder afkomstig uit een fabriek in Ommen. Dit melkpoeder wordt geproduceerd van biologische melk, volledig afkomstig van Nederlandse boeren. Hoe leuk is dat! Neolac Organic is er als opvolg melk voor baby’s van 6 – 12 maanden en als Peutermelk voor 12 – 36 maanden, te koop bij Ecoplaza. Hier thuis ben ik iniedergeval erg blij met deze ontdekking en Bobbi is vooral blij als ze Nijntje iedere keer weer ziet!

 

www.neolac.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.