15 X LICHTSLINGER OP DE KINDERKAMER

www.cotemaison.fr

www.cotemaison.fr

@thelittleclub

@thelittleclub

@willieandmillie

@willieandmillie

insidecloset.com

insidecloset.com

Lichtslingers op de kinderkamer

Live Loud Girl

Live Loud Girl

Lotteisloving.com

Lotteisloving.com

nestingwithgrace.com

nestingwithgrace.com

Paperblog

Paperblog

roomsforrentblog.com

roomsforrentblog.com

bkids.typepad.com

bkids.typepad.com

Stringlight

citymom.nl

citymom.nl

pouted.com

pouted.com

thelittleclub.es

thelittleclub.es

Vind je die lichtslingers en lampjes met kerst ook altijd zo gezellig? Goed nieuws, die kan je gewoon verplaatsen naar de kinderkamer voor ‘instant gezelligheid’.

Een lichtslinger geeft direct enorm veel sfeer aan een kamer. Wij zelf hebben voor op de kamer van Fitz de Half Moon Lamp van Zoe Rumeau gekocht. Hij geeft zo’n magisch mooi licht dat ik hem inmiddels in de woonkamer heb gehangen omdat ik hem te mooi vond om naar te kijken!

ZELF EEN LICHTSLINGER MAKEN 

Een lichtslinger doet het ook altijd goed aan het bed, aan de tipi om een leuke leeshoek te creëren. EN GOED NIEUWS; je kan een lichtslinger voor 10 euro bij Bol.com kopen. Dat scheelt want de lampen van Rumeau zijn best prijzig!

Als je nog een beetje crea bent zou je ook nog zelf een vorm kunnen maken en het om ijzerdraad binden. Maar goed de lichtslinger zelf alleen al is heel sprookjes achtig, dus meer heb je eigenlijk niet nodig!

 

 

 

 

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.