fbpx

WESTERGASJES WOENSDAG; PROGRAMMA KINDERACTIVITEITEN IN OKTOBER OP WESTERGAS

westergasjes woensdag
Westergasjes
Kinderen zijn de koning op de Westergasjes Woensdag!

Wees welkom op de Westergasjes Woensdag; de dag dat er altijd wat te doen is op de Westergas. For the Little AND Not-So-Little ones. Met het park binnen handbereik is de Westergas met haar historische panden de perfecte plek voor een middag vol avontuur en plezier! Zoals: De CLUB, pannenkoeken feest bij De Bakkerswinkel, Bar | Kantoor Junior, een speciaal Westergasjes ijsje, Petit Pacific en de nieuwste kinderfilms in Het Ketelhuis.

Westergasjes is er voor alle kindjes tussen de 4 en 10 jaar terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers achter over mogen leunen op het terras.

De Westergasjes Woensdag bestaat uit een wisselend programma voor alle kinderen van 4 tot 10 jaar. Zo organiseert de Westergas een eigen, not your ordinary, kids club, genaamd De CLUB waarbij elke maand een ander thema centraal staat.

De activiteiten van De CLUB zullen elke week verschillen waarbij telkens wordt samengewerkt met verschillende Amsterdamse kunstenaars, dans- en theater gezelschappen om zo een spannend en educatief programma te organiseren. Bovendien wordt aansluiting gezocht bij de grotere evenementen je op de Westergas plaatsvinden als UNSEEN, Cinekid en Christies.

De CLUB in OKTOBER

Dit is het programma voor Westergasjes Woensdag in oktober

 

Westergasjes Woensdag is een feit! De kleintjes van de Westergas hebben in september kunnen flaneren met Vicky Mirage, tatoeëren met Ben de Boef, mode gemaakt met Niki Milloni, kunst leren kijken tijdens UNSEEN en zich uitgeleefd op het doek met kunstenaar Merijn Kavelaar. In oktober staat er weer een programma vol met gekke, verrassende en avontuurlijke workshops op de planning met als centraal thema ‘Vervoering’!

 

De CLUB x Kinderboekenweek | Woensdag 2 oktober

We beginnen de maand met de Kinderboekenweek. Speciaal voor de Westergasjes is er een voorleesmiddag georganiseerd met bekende Nederlanders. De kids kunnen bij de CLUB luisteren naar Bruno Prent (acteur & rapper), Manuel Broekman ( DJ & acteur ), Michael Middelkoop (kinderboekenschrijver), Jard Struik (acteur), Anne Appelo (presentatrice) en Joey Ferre (acteur & musicalster)!

De voorleesmiddag bestaat uit een doorlopend programma van 14.00 uur tot 17.00 uur waarbij dit keer ouders ook mogen blijven en de kids een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen. Het wordt een geweldige middag waar de kindjes hun helden kunnen ontmoeten en naar hun favoriete kinderverhalen kunnen luisteren!

 

De rest van het Westergasjes Woensdag programma in oktober vind je hieronder:

 

De CLUB x Ben de Boef | Woensdag 9 oktober
Graffiti spuiten in de Boevenclub
Na de succesvolle editie tattoo’s maken is Ben de Boef terug om de kids mee te nemen in de spannende wereld van streetart! Banksy, Shepard Fairey en Basquiat gingen al voor. Nu is het de beurt aan de kids om graffiti tot kunst te verheffen!

 

De CLUB X Westergabbertjes | Woensdag 16 oktober
Gabberen met de Westergas
Het gevoel van toen met de kinderen van nu. De kinderen worden meegenomen naar de tijd van snelle muziek en strakke moves. Trek je Aussie maar uit de kast want ze gaan los! Hakken en zagen, zagen en hakken. Kom het meemaken!

 

DE CLUB X Bruno Prent | Woensdag 30 okober

Acteren met Bruno Prent

Altijd al willen weten hoe het is om te acteren in een kinderserie als SpangaS? Bruno Prent leert de kids de fijne kneepjes van het vak met een stoomcursus. Door middel van spel en leuke oefeningen leren de kinderen hoe het is om te acteren.

Verder op de Westergas

Naast de kids club van de Westergas organiseren ook de vaste ondernemers (gratis) activiteiten voor de kleintjes.

Bij de Bakkerswinkel is het elke woensdag pannenkoekenfeest, all day long.

De Pacific wordt omgedoopt tot Petit Pacific en biedt elke woensdag een speciaal menuutje aan; voor de kleine én grote mensen.

Ook heeft IJscuypje een uniek Westergasjes ijsje ontworpen, die wil je proeven!

In ‘The Library Room’ van Bar Kantoor wordt elke woensdagmiddag Bar Kantoor Junior georganiseerd; creatieve workshops voor kids vanaf 5 jaar, onder begeleiding van Tante Lien.

En last but not least het Ketelhuis waar elke woensdag de kindjes en ouders direct na school terecht kunnen voor een Westergasjes lunch, waar de kleurtafels klaar staan en waar de nieuwste kinderfilms te zien zijn.

Algemene info Westergasjes woensdag

Leeftijd tussen de 4 en 10 jaar

De CLUB organiseert twee workshops per dag
De 1e start om 13.30u tot 15.00u
De 2e start om 15.30u tot 17.00u

Kaartje kost €15 maar je kan ook een strippenkaart kopen voor €50 voor vier workshops.

Naast de artiesten waar mee mee gewerkt wordt is er professionele begeleiding aanwezig. De kindjes worden ontvangen met limonade en iets lekkers.

Over Bar Kantoor

Bar Kantoor is het tweede restaurant van dezelfde eigenaren als van Conscious Hotels, Restaurant MOER en eco-patisserie Sticky Fingers, allemaal in Amsterdam. Duurzaamheid is het uitgangspunt van al deze verschillende concepten, wat altijd op een leuke, humorvolle manier overgebracht wordt. Oprichters en eigenaren Marco Lemmers en Sam Cohen hechten hier veel waarde aan en denken bij al hun keuzes na over het effect op onze planeet.

Bar Kantoor | Haarlemmerweg 8 | 1014 BE Amsterdam | barkantoor.nl | hello@barkantoor.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER <a href=”https://www.instagram.com/citymomnl/” target=”_blank”>@citymomnl</a> Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.