ETSY; SUPER ORIGINELE PRODUCTEN OOK VOOR KINDEREN!

Wat was het vorige maand leuk in de Etsy Showroom in De Vijzel Atelier. Ik mocht een kijkje nemen in de wondere wereld van Etsy om inspiratie op te doen op cadeaugebied. Nicole Huisman, zelf een groot Etsy-liefhebber, hoste het event en stylde alle prachtige tafels. Tijdens de Showroom waren er Etsy sellers aanwezig om alles te vertellen over hun producten onder het genot van een heerlijke lunch.

Etsy is het wereldwijde platform voor unieke en creatieve producten. Het geeft een thuis aan een universum vol bijzondere en uitzonderlijke items, van unieke met de hand gemaakte stukken tot vintage schatten. Er zijn ook heel veel leuke Nederlandse merken die hun producten op Etsy verkopen.

Wereldwijd platform voor unieke en creatieve producten

In een tijd waarin meer en meer geautomatiseerd wordt, is de missie van Etsy om te zorgen dat menselijke connecties de kern van commercie blijven. Daarom hebben wz een plek gebouwd waar creativiteit kan opbloeien en dat kan omdat deze door mensen aangedreven wordt. Ze helpen hun community van verkopers om van hun idee een succesvolle onderneming te maken. Etsy brengt ze in contact met miljoenen kopers die zoeken naar een alternatief—iets bijzonders, met een persoonlijke noot.

Ik was erg geïnspireerd door alle mooie producten van de Etsy-sellers die ik heb gezien op de feestelijk opgemaakte tafels door Nicole Huisman. De foto’s van het evenement (geschoten door Iris Duvekot) zie je in deze blog. Op Etsy verkopen ze ook hele leuk producten voor kinderen. Van leuke dingen voor op de kamer, speelgoed en kleding. Mijn favoriet die dag waren de kinderproducten van Little Cactus. Wil je dus iets origineels, neem dan zeker even een kijkje op Etsy!

LEES OOK: 

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Photocredits; Iris Duvekot 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.