De kinderkamer van Pien

Overzicht kamer

De kinderkamer van Pien (9 maanden) heeft een rustige basis maar grappige details en fluor accenten. Moeder Nanine verteld hoe haar kamer tot stand is gekomen. Het oude stoeltje is eigenlijk de basis geweest voor de rest van het kamertje van Pien. Ik vond dit zo’n mooie kleur! Het wolkenkussen kwam ik tegen tijdens een van mijn internet-afstruintochten toen ik zwanger was van Pien. Helaas vond ik hem te duur en bovendien was hij uitverkocht. Ik heb toen op marktplaats een soortgelijk oud wollen deken gevonden en aan mijn moeder gevraagd of ze het kussen wilde namaken en dat is goed gelukt. De plafondlamp is van Zenza.

Commode

De commode komt uit de familie van mijn vriend Barthold, de vader van Pien, hij heeft er ook op gelegen als baby. Erg leuk dat Pien er nu weer op ligt! Het is een fijne commode met die hoge opstaande rand. De roze luierzak die aan de commode hangt is een kraamcadeau. Een klassieker van Tesselschade Arbeid Adelt.

Schilderij

De fluorroze tekening van het huisje op rolschaatsen die boven de commode hangt, vond ik op de site van www.collectedbytas-ka.com

Commode details 2

Het japanse hesje dat aan de andere kant van de commode hangt, heb ik ooit meegenomen van Bali, toen was ik nog helemaal niet bezig met kinderen maar vond hem zó mooi..

Commode details

Het roze geruite tasje met daarop PIEN geborduurd is een kraamcadeau van een vriendin. Het groene zakje met verzorgingsspullen (voor Pien gebruik ik de babyproducten Pédiatril van Avène) dat er naast staat heb ik gekocht bij H&M.

Ledikant

Het bedje heb ik overgenomen van mijn zus en is van Leander. Het is een meegroeibed, erg handig dus. Het muziekdoosje dat er aan hangt is van Ferm Living.

Lamp

De staande lamp van Onshus neemt niet veel ruimte in, perfect dus voor een klein kamertje als dit.

Knuffels

De groene glittermand heb ik gekocht bij H&M en de geruite hond en kat zijn van Sissy-boy.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.