HAPPY MET EEN COTTON BALL LICHTSLINGER!

happy lightshappy lights happy lights happy lights happy lights happy lights happy lights happy lights

Ook toe aan wat gezellig licht in deze donkere dagen? Laat je huis- of kinderkamer dan stralen met een Cotton Ball Lights lichtslinger!

De fairtrade lichtslingers zijn verkrijgbaar in diverse maten (aantal bollen), kleuren en kleurcombinaties. De Cotton Ball Lights staan ontzettend sfeervol rondom het plankje boven de commode of rondom een bed(huisje). Maar ook je eigen huiskamer, slaapkamer of badkamer fleur je ermee op. In deze tijd staan de bolletjes ook erg gezellig in een vaas!

Onder meer verkrijgbaar via grasonderjevoeten.

www.cottonballlights.com

LEES OOK: DE MOOISTE DESIGN KINDERLAMPEN

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.