BABY ANNABELL; ONS NIEUWSTE FAMILIELID! + WINACTIE

Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell Baby Annabell | CITYMOM.nl 6

We hebben er een baby bij; baby Annabell! Ik ben niet 9 maanden zwanger geweest en heb niet hoeven bevallen! Hoe relaxed! Maar toch hoor ik zachtjes gehuil op de achtergrond. Zal ze honger hebben of een schone luier moeten? Het fijne is dat ze s’nachts niet wakker wordt… Daar is namelijk een on-off knop voor. De luier? Die verschoont Bobbi!

Ik denk dat ik Bobbi nog nooit zo blij heb gezien met een cadeau. Ze wilde heel graag een babyzusje. MOM, aka ME, was het daar niet helemaal mee eens.. Ik ben dol gelukkig met mijn lieve dochter en zoon maar een derde, nee dank! Het is al druk genoeg zo. Bobbi wilde echt héél graag nog een baby erbij. Dus toen ik Baby Annabell zag, een net echte baby (pop) met levensechte functies, leek dit mij perfect als ‘zusje’ voor Bobbi!

LEVENSECHTE FUNCTIES!

Annabell houdt van haar flesje, huilt echte tranen en plast echt! Ze maakt geluid als ze huilt, snurkt zelfs een beetje als ze slaapt en haar mondje beweegt wanneer je je vinger of flesje in het mondje doet! De interactie die hierdoor ontstaat tussen Bobbi en Annabell is voor Bobbi vooral natuurlijk, wederzijds en dynamisch. Als Baby Annabell huilt en je wiegt haar dan valt ze zachtjes in slaap bijvoorbeeld! Voor ons is het hilarisch! Het is zo leuk om Bobbi helemaal te zien opgaan in haar speelwereld en te zien communiceren met de pop.

ANNABELL GAAT OVERAL MEE NAAR TOE

We gingen met vakantie en Annabell is werkelijk overal bij geweest! Als je de pop koopt zit er in de doos ook nog een speen, slab, flesje en luier. Overal moest Annabell mee. Inclusief al haar toebehoren waardoor we een extra ‘luiertas’ bij ons hadden… Soms schrok ik zelfs als ik mij omdraaide en soms dacht dat er een echte baby lag, maar dan was het Annabell weer op mijn stoel aan het zwembad!

 

Bobbi neemt Annabell echt mee in haar dagelijkse leven. Zij is voor haar levensecht! Gaat Bobbi eten, dan zit Annabell naast haar in een kinderstoel en geeft ze een flesje. Je kan echt water in het flesje doen, wat Annabel er weer uit plast, waardoor het ook écht realistisch is! Gaat Bobbi slapen, dan wordt eerst de luier verschoond en slaapt baby Annabell in een bedje ernaast! Het is te cute.

 

BABYZUSJE

Zoals ik al zei komt er bij ons geen echte baby 3 meer. Mocht jij binnenkort wel een kindje krijgen, ook dan is deze pop een perfecte voorbereiding voor een ‘echte’ nieuwe editie van de familie. Je kindje kan alvast goed ‘oefenen’! Ook een goed idee is, om haar tijdens de geboorte deze pop te geven. Zo heeft zij haar eigen baby en zal ze minder jaloers zijn op haar nieuwe broertje of zusje!

 

WINACTIE!

Baby Annabell is ook een perfect cadeau voor Sinterklaas! Het leuke is, dat CITYMOM vandaag voor Sinterklaas mag spelen! Wij mogen een baby Annabell (ter waarde van €70) weggeven! Heb jij een poppen moeder thuis tussen de 3 en 8 jaar die graag een baby wilt?
LIKE DE POST OP ONZE FACEBOOK PAGINA en tag in een comment eronder een vriendin waarvan je denkt dat die de pop ook leuk zal vinden! Uit de reacties kiezen wij deze week een winnaar!

 

This is a sponsored post, all my words and opinions are my own. Thank you for supporting the brands that help keep CITYMOM going with fresh content every day.

www.baby-annabell.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.