40 X SCHOENCADEAUTJES ONDER DE 5 EURO!

40 X SCHOENCADEAUTJES ONDER DE 5 EURO!

Aankomend weekend komt Sinterklaas weer uit Spanje gevaren. Voor kinderen het moment om hun schoen weer te gaan zetten! Zelf wil ik daar niet altijd snoep in doen maar ik heb ook geen zin in een onzin cadeau waar ze niks aan hebben… Dus ben ik opzoek gegaan en heb ik 40 super leuke schoencadeautjes voor jullie gevonden onder de 5 euro! 

Hoe ik dat heb gedaan?

Eigenlijk was het heel simpel! Zoals ik eerder schreef ben ik mega fan van Listi.nl. Dit is een website waar je kind online een verlanglijstje kan maken! Lees daar ook mijn uitgebreide blog over;
LISTI; HET ONLINE VERLANGLIJSTJE WAAR JE OOK NOG GELD OP SPEELGOED BESPAART! Maar een ander voordeel van Listi is, is dat je kan zien waar je online speelgoed het goedkoopst besteld! Daarnaast hebben ze ook een filterfunctie. Ik heb bij ‘maximale prijs’ het filter 10 euro aangezet en daar kwam al het speelgoed onder de 10 euro tevoorschijjn! Een filter van onder de 5 euro hebben ze niet, dus ik heb daaruit zelf dan de cadeautjes onder de 5 euro eruit gehaald!

Zo kwam ik op deze lijst met 40 cadeautjes onder de 5 euro die allemaal leuk zijn en je kids ook iets aan hebben! Via Listi bestel je ze ook nog eens super makkelijk bij oa. Bol.com waardoor jouw schoencadeautjes binnen een mum van tijd thuisbezorgd zijn en jij een voorraad hebt om de komende weken in de schoen van je kinderen te stoppen!

Sinterklaas  heeft het ons dit jaar nog nooit zo makkelijk gemaakt!

Klik HIER of op de BUTTON hieronder om alle 40 schoencadeautjes onder de 5 euro te bekijken.

40 schoencadeautjes onder de 5 euro

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.