Tropenmuseum Junior – Amsterdam

Tropenmuseum JuniorIn Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko! Onderweg ontmoet je Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef. Zij laten je meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders. Ze geven tips bij wie je langs moet gaan, wat je kan zien, proeven en doen. Volg hun spoor door de medina – een doolhof van straatjes – en maak een busreis dwars door Marokko. Ga aan de slag met mozaïek, kalligrafie, mode of keukengeheimen. Overal is wat te doen.

Er worden verschillende soorten programma’s aangeboden:  Juniorreis – 6 t/m 13 jaar: In de Juniorreis volgen de kinderen een actief programma van 1.5 uur. Ze worden verdeeld in vier groepen, elke groep krijgt een hoofdactiviteit en wordt daarin persoonlijk begeleid. Er zijn vier hoofdactiviteiten: mode, beeldende patronen, taal & schrift en de keuken van geuren en smaken. Als afsluiting wordt er een lipdup (filmpje) gemaakt om de reis met het thuisfront te delen. De Familiereis is voor alle leeftijden en is een (grotendeels onbegeleid) programma met een vaste aanvangstijd maar open einde. Een spannende reis door de medina. Een indringende vraag aan het eind geeft ook thuis nog stof tot nadenken! Voor jongere broertjes en zusjes is er de Kasba, waar ze in het zand kunnen spelen. Bepaal zelf hoe lang je blijft, met een maximum van 1.5 uur.

Verjaardagsfeest: Word je 7, 8, 9, 10, 11 of 12 jaar? Kom je verjaardag vieren in Tropenmuseum Junior! Stap met je vrienden in het ZieZo Marokko-vliegtuig en ga op reis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef. Een feestelijk interactief programma van 1.5 uur. Je maakt een busreis dwars door Marokko!

Tarief:
Volwassenen €12
Kinderen (4-18 jaar) €8
Kinderfeestje: €100 voor het programma (1.5 uur) + entréegeld per persoon

Adres:
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam
020 5688200
info@tropenmuseumjunior.nl

Website:
www.tropenmuseumjunior.nl

Openingstijden:
Juniorreis – 6 t/m 13 jaar: 14.30 uur
Familiereis  – alle leeftijden: 11.00, 11.30, 12.00, 13.00 en 13.30 uur
Het Tropenmuseum is dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 – 17.00 uur.


View Larger Map

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.