BRI & CO PARTY – AMSTERDAM

briencoparty_partyplanners_2Bri & Co Party Amsterdam is van partyplanners Brigitte en Fabiola die elkaar kennen van hun werk als pedagogisch medewerkers in de buitenschoolse opvang. Vanuit hun gedeelde passie werken met kinderen, is het idee ontstaan om kinderfeestjes te organiseren. Bij Bri & Co Party staat het woord ‘feest’ dan ook centraal. Ze organiseren speciale thema feestjes zoals brandweer, piraten, superhelden, prinsesssen, Frozen en voetbal, maar daarnaast is een eigen thema ook mogelijk. High tea als verjaardag party, een baby shower of zelfs het maken van een prinsessenjurk voor het themafeest doen Brigitte en Fabiola voor je.

De feestjes worden aan huis georganiseerd of in overleg wordt er een ruimte afgehuurd in de buurt. Alle feestjes hebben daarnaast een leuke activiteit zoals speurtochten of schminken en er kunnen speciale candy girls worden ingehuurd om het nóg gezelliger te maken.

Tarief:
De kosten zijn afhankelijk van het arrangement en aantal kinderen. Kijk op de website voor de verschillende arrangementen en extra’s.

Adres:
Overamstelstraat 118
1091 TM Amsterdam
06 15384870

Website:
www.briencoparty.wixsite.com
Openingstijden:
Op afspraak.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.