AMSTELPARK – AMSTERDAM

Speeltuin AmstelparkIn het Amstelpark in Amsterdam ligt een super speeltuin! Spannende klimpyramides met touwbruggen, glijbanen, een kabelbaan, zandbakken, speelhuisjes een houten speeltrein. Het is er heel ruim en toch overzichtelijk. De speeltuin is makkelijk te bereiken vanaf de hoofdingang van het Amstelpark aan de Europaboulevard. Daar is ook een ruime parkeerplaats. In het Amstelpark bevinden zich naast de speeltuin voor kinderen ook de Amsteltrein, een doolhof, een midgetgolfbaan en het Verlaten land.

Verjaardagsfeestje: Er is ook de mogelijkheid om hier een verjaardag te vieren. Lekker spelen in het park en daarna een heerlijk kindermenu eten met frietjes!

Tarief:
Entree: Gratis
Voor attracties als de draaimolen, miniscooters
en botsbootjes moet je apart betalen met muntjes: €1
Kindermenu: €5.25

Adres:
Amstelpark 18
1083 HZ Amsterdam
020 6441744

Website:
www.speeltuin-amstelpark.nl

 

Openingstijden speeltuin april t/m augustus
Maandag 10.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 10.00 – 18.00

Bij slecht weer is de speeltuin gesloten. Check dus eerst de website voor openingstijden ook voor de maanden september t/m maart.

Het park zelf is dagelijks open van 08.00 uur tot half uur vóór zonsondergang.


Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Amstelveld

1 Reactie

 1. Marianne Kieft

  Beste allen,

  Allereerst is deze mail niet voor u, de speeltuin bestemd. Maar misschien dat u het naar de juiste persoon kunt doorsturen. Behalve uw email adres waren er verder geen contactgegevens te vinden, vandaar dat ik mijn bericht aan u richt.
  Het betreft een vraag over de horeca en de evenementen in het Amstelpark. Bij voorbaat dank.

  Al jaren kom ik met veel plezier in het Amstelpark en zie dat er ook dit jaar veel aandacht is besteed aan het groen in het park. Het ziet er prachtig uit.

  Waar ik echter van schrok was dat de horeca gelegenheid Zomers is vertrokken en er op deze plaats een zeer ouderwets pannenkoekenhuis is gekomen, welk zeer detoneert in de omgeving met een tuttige hekje en schreeuwerige, roze spandoeken.
  Uw invloed op de exploitatie is misschien gering. Hoewel een pannenkoekenhuizen, zeer uit de tijd is en elders al genoeg voor kinderen te vinden is. Het was hier goed toeven met een glas wijn en een salade of andere smakelijke maaltijd.
  Maar op de uitstraling kunt u zeker invloed uitoefenen. Zo’n goedkope en schreeuwerige uitstraling is zonde van het park.

  Verder begreep ik dat er regelmatig evenementen plaatsvinden in het Amstelpark. Maar op de website is alleen informatie vinden wanneer de pure markt plaatsvindt. Hoor graag van u waar ik aanvullende informatie kan vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Marianne Kieft

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.