BOEZEMVRIEND – AMSTERDAM

De Boezemvriend : CITYMOM.nlOnlangs is de Boezemvriend Amsterdam verhuist en heeft zij haar deuren geopend van onze nieuwe winkel op de Overtoom 205, te Amsterdam. Van een klein winkeltje van 50 m² in de Amsterdamse Pijp naar een geheel nieuw concept op de Overtoom van 300 m². Je vindt hier alles op het gebied van fun, fit en voeding, van borstvoeding tot aan voeding in het algemeen vanaf je zwangerschap tot en met peuter. De winkel bestaat uit meerdere disciplines.

De praktijk: met naast lactatieadvies ook diëtiek, haptonomie en meer. Alles voor rondom de zwagerschap, de bevalling en de periode daarna. De vertrouwde kolfochtenden en draagdoekochtenden zullen in de studio plaatsvinden. Het studiogedeelte is er voor cursussen en lessen voor ouders en kinderen, van bevallingsvoorbereiding en borstvoedingscursussen tot aan babymassage, yoga, dans en “back in shape”-bootcamps die met goed weer ook in het aangelegen Vondelpark gehouden kunnen worden.

Restaurant: Nieuw is ook het horecagedeelte! Hier kun je overdag terecht voor een drankje met een gezonde snack of lunch. Er zullen regelmatig lezingen plaatsvinden over voeding en opvoeding. Het is een plek waar genoeg speelruimte is voor je kind zodat je rustig een kop koffie kunt drinken, met andere moeders en hun kleintjes af kan spreken of een “voeding-pitstop” te maken.

Winkel: Tot slot verhuist de winkel uiteraard mee met alles op het gebied van verzorging voor moeder en kind, baby- en borstvoedingskleding, voedingsbenodigdheden, veiligheid, onderweg, kraampakketten en kraamcadeaus. De verhuur van kolven zal vanzelfsprekend ook stads breed doorgaan met de mogelijkheid om de huurkolf te laten bezorgen. Kortom een totaalconcept waar je als startende ouders terecht kunt voor al je vragen over voeding, veiligheid en praktische kinder- en babyproducten en dat geldt als jouw “second home” zodra de kraamzorg is afgerond.

 

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam
020 4712729
Email: contactformulier via website

Website:
www.deboezemvriend.nl
Openingstijden:
Maandag 10.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag Gesloten

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.