5X TIPS VOOR VERJAARDAGSCADEAUS VOOR EEN TIENERS

Voor velen is en blijft hun verjaardag een bijzondere dag. Van jongs af aan herinneren we deze dag door het krijgen van bijvoorbeeld een nieuwe fiets én zelf de hele dag bepalen wat je wilt doen. Het uitzoeken wat je iemand voor zijn verjaardag moet geven kan een ontmoedigende taak zijn. Helemaal voor tieners, die speelgoed misschien niet meer zo interessant vinden.

Maar NO WORRIES, we zijn er om je te helpen! We hebben een lijst samengesteld met enkele leuke cadeau-ideeën die zeker in de smaak zullen vallen. 

#1 Geef een boek

Met een boek zit je altijd goed! Doordat er zoveel verschillende boeken op de markt zijn, zit er altijd wel een boek tussen die past bij jouw jarige job! Heb je even geen idee welk boek je moet kiezen? Op het internet kun je veel lijstjes vinden met de meest populaire boeken per leeftijdscategorie.

#2 Een cadeaukaart kopen

Heel veel verschillende kaarten in één kaart – een cadeaukaart kopen is hét cadeau wanneer je niet precies weet waar je diegene nu echt gelukkig mee moet maken. Het grote voordeel van een cadeaukaart is dat je tiener deze vaak ook kunt gebruiken als digitale giftcard, waardoor er genoeg te shoppen valt. En laten tieners na zelf precies het beste weten wat ze willen!

#3 Maandelijks abonnement 

Wist je dat je tegenwoordig een abonnement kunt nemen op je favoriete thee of planten? Maar ook een tijdschrift abonnement is een ideaal cadeau om te geven. Zo ontvangt de jarige elke maand een cadeau! Vaak kun je abonnementen van bijvoorbeeld drie maanden kiezen, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel je eraan wilt uitgeven – voor ieder budget wat wils!

#4 Gepersonaliseerd cadeau

Ben je op zoek naar een creatief en origineel cadeau? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een gaaf gepersonaliseerd geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhoesje met naam erop, of een leuke tekst op een kussen met een van foto van jullie samen. Wanneer je iets meer te besteden hebt, dan kun je ook kiezen voor een ketting met eigen ontwerp!

#5 Geef een ervaring

Making Memories is vaak nog leuker dan een echt cadeau! Geef daarom een ervaring / activiteit als cadeau! Bijvoorbeeld een picknick in het park, dagje strand, dit kan al met een zeer beperkt budget. Heb je meer te besteden ga dan bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.