Shiatsu Natuurlijk – Amsterdam

Acupunctuur Shiatsu NatuurlijkDagmar van Acupunctuur Shaitsu Natuurlijk geeft drie behandelingen: Zwangerschapsmassage: Deze speciaal op de zwangere vrouw afgestemde massage wordt gegeven op een speciale tafel met een uitsparing voor de buik en borsten. Hierdoor kan het bekkengebied en onderrug goed behandeld worden. Bij deze massage worden verschillende technieken zoals Zweedse klassieke massage, shiatsu en voetreflexologie gecombineerd. Voor jouw kindje betekent een ontspannen moeder een welkom cadeau; ontspannen spieren en een rustige geest zorgen voor alle voeding die jouw baby nodig heeft.

Shiatsu voor zwangeren: Shiatsu tijdens je zwangerschap is een heerlijke manier om het contact tussen geest en lichaam te herstellen. Het is een manuele lichaamstherapie, die met uitnodigende druk op bepaalde punten en strekkingen de communicatie tussen jouw lichaam en jouw bewustzijn weer helemaal op peil brengt. Je veranderde lichaam komt helemaal in het hier en nu. En de verbinding met jouw baby krijgt de ruimte om te groeien. Zwangerschapsbegeleiding met Shiatsu betekent voor veel vrouwen een diep contact met de baby vanuit een intens ontspannen gevoel.

Acupunctuur voor, tijdens en na zwangerschap en bevalling: Door het aanprikken van acupunctuurpunten wordt energie in oppervlakkig gelegen meridianen (verloop van energiewegen) gestimuleerd of juist afgeremd. Deze uit de Chinese geneeskunde voortkomende behandelvorm kan veel zwangerschap gerelateerde klachten doen afnemen, zoals bijvoorbeeld zwangerschapsmisselijkheid, hormonale ontregeling of spierkrampen. In een traject van IVF kan zij ook de juiste ondersteuning geven door de behandeling te richten op het verbeteren van de cyclus en hormonale huishouding. Verder kan acupunctuur gebruikt worden bij het voorbereiden op de bevalling en het in gang zetten ervan bij overtijd raken.

Tarief:
Zwangerschapsmassage en Shiatsu (60 min): €70
Shiatsu 60 min €70
Acupunctuur 1e behandeling inclusief intake €75, vervolgbehandeling €55
Cupping 30 min €35
Combinatie behandelingen (bijv. shiatsu met acupunctuur, of shiatsu met cupping) 60 min €70
Langere behandelingen zijn op verzoek ook mogelijk.
Bij behandelingen in de avond en het weekeinde wordt €70 in rekening gebracht. Dagmar is aangesloten bij 2 beroepsverenigingen: De Zhong en de zen Shiatsu vereniging. Veel zorgverzekeraars vergoeden daarom een groot deel van de Shiatsu en Acupunctuur behandelingen.

Adres:
WG Plein 381 (2e verdieping)
1054 SC Amsterdam
06 24653497
dagmar@shiatsunatuurlijk.nl

Website:
www.shiatsunatuurlijk.nl
 
Openingstijden:
Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag overdag en in overleg ook in de avond.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.