Mamma Minds – Amsterdam

Mamma Minds

Mamma Minds biedt begeleiding bij zwangerschap en borstvoeding. De begeleiding is een aanvulling op de reguliere zorg van je eigen verloskundige of gynaecoloog. Marieke van Luin is verloskundige, lactatiekundige, coach en docent en biedt passende begeleiding bij diverse vragen. Zij geeft:
– privé en groeps-voorlichting aan huis over bevalling en borstvoeding
– verloskundige coachsessies
– begeleiding bij borstvoeding als lactatiekundige
In de zwangerschap geeft zij op maat gemaakte voorlichtingen aan huis over de bevalling én over het starten met borstvoeding. Wil je samen met je partner thuis een voorbereidende voorlichting die aansluit bij jullie eigen verhaal en wensen, dan is deze privé voorlichting echt iets voor jullie. Ook kan je aansluiten bij de thema groepsvoorlichtingen over borstvoeding. Zo biedt zij de nodige informatie om een goede start te maken bij ´Borstvoeding, om te beginnen´ en veel praktische informatie bij ´Borst en Baan´. Dit alles onder het genot van een glaasje alcoholvrije bubbels. Hoe fijn is dat! Als verloskundig coach kan je bij haar terecht met een coachvraag. Wil je iets veranderen in gevoelens als angst (voor bijvoorbeeld pijn of de bevalling), onzekerheid, of verdriet, dan kan een coachsessie je een stap verder helpen. Na de bevalling komt zij, als het nodig is, als lactatiekundige begeleiding geven bij het geven van borstvoeding, wanneer niet gaat zoals je wenste. Heb je bijvoorbeeld pijn bij het voeden, een te lage of te hoge productie, twijfels over een mogelijk te korte tongriem bij je baby? Zij komt voor de consulten bij jullie aan huis. Marieke van Luin geeft begeleiding die bij jullie past. Daarnaast geeft zij gastlessen aan praktijken en diverse instanties. Zij heeft haar favoriete beroepen ondergebracht bij Mamma Minds en heet je van harte welkom.

Tarief: De begeleiding van de lactatiekundige wordt vergoed door de meeste verzekeringen. Het eerste consult is €125 en een vervolgconsult €75. Een consult om de tongriem te klieven is €50. Zie voor de tarieven voor voorlichting en coach sessies bij tabblad kosten op de website.

Adres:
Bij jou thuis.
Werkgebied Amsterdam e.o.
06 15417909
mammaminds@gmail.com

 

Website:
www.mamma-minds.nl
Openingstijden: op afspraak.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.