Knutselkookclub – Amsterdam

Knutselkookclub

Is je kind een echte keukenprins(es) of knutselkoning(in)? Dan ben je bij de Knutselkookclub aan het juiste adres. De knutselkookclub biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar, als hobby na schooltijd, of voor een leuk partijtje. Wat kun je doen bij de Knutselkookclub? Je kunt bij de Knutselkookclub lid worden van de kookclub, de knutselclub en de timmerclub. Elke week ga je aan de slag om samen de lekkerste baksels en mooiste knutselwerken te maken. Liever meer flexibiliteit of afwisseling? Naast lidmaatschappen is er ook een clubkaart. De meeste clubs beginnen om 16.00 uur en eindigen om 18.00 uur.

Kinderfeestje: Kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens een van de themafeestjes. Het enige dat je hoeft te doen is een thema kiezen dat bij je kind past en zij verzorgen de rest. Je mag erbij blijven, of je camera achterlaten zodat het feest in beeld wordt gebracht. Thema’s: piratenfeest, prinsessenfeest, cupcakefeest, pizzafeest, taartenfeest, pastafeest, koekjesfeest, kookfeest, cake-lolliefeest, timmerfeest, knutselfeest. Het feestje duurt ongeveer 2.5 uur.

Tarief: Kinderfeestje: €17.95 per kind. Dit is inclusief een verjaardagstaart, genoeg te snoepen en te drinken, gebruik van de themakleding, gebruik van al het knutsel-, spel- en kookmateriaal.

Adres:
Baron Tindalstraat 246
1019 TZ Amsterdam
06 17449478
info@knutselkookclub.nl

Website:
www.knutselkookclub.nl
Openingstijden:
Alle dagen van de week geopend op afspraak.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.