Natuurspeeltuin De Natureluur – Amsterdam

De-Natureluur

De Natureluur is niet zo maar een speeltuin. Deze plek combineert de natuur van het Sloterpark met spannende speeltoestellen.

Zo krijgt het Sloterpark een plek waar kinderen kunnen spelen met en in het water, meer leren over planten en beesten die leven in het Sloterpark en op een speelse manier het park kunnen verkennen en gebruiken.

Er worden een aantal activiteiten georganiseerd in de Natureluur. Als je hieraan wil deelnemen, houdt dan de website in de gaten.

Verjaardagsfeestje bij de Natureluur 
Ben je binnenkort jarig? Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Je kunt met je vriendjes en vriendinnetjes het hele jaar door naar de Natureluur komen en je feestje vieren. Vanaf 7 jaar kun je een survival-feestje houden. Dit is echt een stoer feestje, waarin je je eigen hut bouwt, leert stokvechten en aan de slag gaat met pijl en boog.

Ook met slecht weer kan dit feestje doorgaan, De Natureluur beschikt over een goede binnenruimte. Warm weer? Dan wordt er natuurlijk ook gebruik gemaakt van het waterspeelgebied! Een survivalfeestje duurt 1,5 uur en is te boeken op woensdagen tussen 13:30 en 17:00 uur.

Tarief:
Speeltuin: Gratis.
Kinderfeestje: €110 tot €150 voor 15 kinderen.

Adres:
In het Sloterpark, naast de kinderboerderij.
President Allendelaan 4
1064 GW Amsterdam


06 33306191

020 4115177


denatureluur@nieuwwest.amsterdam.nl

 

 
Website:
 
 
 

 

Openingstijden:  
Altijd geopend.  
   
   
   
   
   
   

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.