CURSUS BEGINNEND OUDERSCHAP KIES LORRAINE AMSTERDAM

Kies Lorraine Orthopedagoog Amsterdam

Wil jij een leuke, praktische, luchtige ouderschapscursus om meer zicht te krijgen op het eerste jaar met je baby? Met praktische tips over: (door)slapen, eerste hapjes, eerste tandjes, sprongetjes, hechting, eerste vakantie en samen op pad? Dan kan je bij Kies Lorraine terecht voor een postnatale cursus. 

Als je zwanger of ouder bent, heeft iedereen wel een mening over opvoeden! Is het nu bijvoorbeeld juist goed of niet om je kindje te laten huilen tijdens het inslapen of is dat slecht voor de hechting? Mag je je kind dan oppakken of juist niet? 

Tijdens deze ouderschapscursus zal ik je niet vertellen wat je moet doen. Ik geef je verschillende scenario’s en verschillende opties die je kan doen. Je kan zelf bepalen wat goed voelt en daar mee aan de slag gaan. De cursus is een praktische voorbereiding op het ouderschap, met ruimte voor humor en handige informatie. Het is een heel toegankelijk samenzijn waarin je wordt voorbereid op wat komen gaat. Ik geloof er in dat als je je als ouders beter voorbereidt op het eerste jaar, je zekerder bent en dus beter in staat bent om te genieten van je kindje (en van elkaar!).

Uit onderzoek blijkt dat effecten van soortgelijke ouderschapscursussen mooie resultaten behalen:
– Het slaapgedrag van de baby verbetert;
– De sociaal-emotionele vaardigheden van de baby zijn op langer termijn beter;
– Ouders ervaren beiden minder stress en hun welzijn verbetert;
– De samenwerkings- en partnerrelatie verbetert. Zo ontstaat er meer warmte en een hechtere band tussen jou en je partner
– Moeders ervaren minder depressieve klachten en minder angst;

www.kies-lorraine.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.