Kind4Kids – Amsterdam

Oppas - Kind 4 Kids

Kind4Kids is een bemiddelingsbureau voor gezinnen en babysitters, dat oplossing biedt voor elk drukbezet gezin in Amsterdam en omstreken. Kind4Kids beschikt over een ruim bestand van betrouwbare babysitters, die overdag en ‘s avonds inzetbaar zijn. Zij zijn bereid om op late nachten te blijven slapen of op vaste dagen op je kinderen te passen. Bij vaste dagen kunt je denken aan hele of halve dagen, bijvoorbeeld de kinderen van school halen. De eerste stap is een persoonlijke introductie van Kind4Kids bij je thuis. Tijdens dit gesprek bekijken jullie welke babysitter(s) het beste aansluit(en) bij je gezin. Tevens biedt Kind4Kids je de mogelijkheid om met de babysitter kennis te maken voorafgaand aan de eerste afspraak.

Tarief:
Kind4Kids rekent een vast tarief van €10 (incl. BTW) per aanvraag.
De babysitter ontvangt een adviestarief van €7 per uur. Dit bedrag, met een minimum van €21 wordt door de oppasaanvrager aan de babysitter betaald. Je bent altijd verplicht om minimaal 3 uur uit te betalen.
Kind4Kids vraagt een eenmalig bedrag van €25 (incl. BTW) voor het intake gesprek dat bij je thuis plaats zal vinden. Over de eerste aanvraag zal een korting van 50% op de bemiddelingskosten worden gerekend.

Adres:
Stadhouderskade 101E
1073 AW Amsterdam
06 39724108
kind4kids@gmail.com

Website:
www.kind4kids.nl

Openingstijden:
Op afspraak.

Grotere kaart weergeven 

 

 

 

Volgende artikel

De oploscoach

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.