RYLEE & CRU; LET’S GO TO THE CIRCUS

Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 1
Ryle & Cru Holiday 2015 Studio Photoshoot
Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 3
Ryle & Cru Holiday 2015 Studio Photoshoot
Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 5
Ryle & Cru Holiday 2015 Studio Photoshoot
Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 7 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 9 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 10 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 11 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 12
Ryle & Cru Holiday 2015 Studio Photoshoot
Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 14 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 15 Rylee & Cru, Let's Go to the Circus 16

Een schattige kaftanjurk met circustentjes, lieve romperpakjes, een prachtige mintgroene sweater en nog veel meer: de nieuwe collectie van het Amerikaanse merk Rylee & Cru is weer te gek! Tijgers, leeuwen en beren, gemixt met streepjes, sterren en stippen, gedrukt op hoge kwaliteit basics met een uitstekende pasvorm. De nieuwe collectie voor kinderen is in Nederland verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Little King Arthur. Let’s go to the circus!

Het Amerikaanse label Rylee & Cru is opgericht door illustrator Kelli Murray en staat bekend om haar unieke en artistieke kleding voor moderne kindjes. De prints zijn met de hand getekend en zelf gedrukt, wat de kleding een zachte, vintage look geeft. Voor de nieuwe collectie liet Murray zich inspireren door het circus: van een shirt met een vriendelijke beer op een fiets tot een zomerse top met een leeuw (mét strik). De geweldige prints, zachte kwaliteit en de fijne pasvorm maken van het aankleden van je kindje een klein feestje. De kleding van Rylee & Cru is bij Little King Arthur verkrijgbaar voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 3 jaar.

www.littlekingarthur.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.