MY CHILD AND ME; OUDER EN KIND REIS

Alwien Tulner 1My Child And Me

In een steeds drukker wordende maatschappij zijn één op één momenten met je kind schaars. Om hierin tegemoet te komen lanceert actrice Alwien Tulner een verbindende ouder-kind reis: My Child And Me. Deze reis is een bijzondere week waarin ouders opnieuw het echte contact kunnen aangaan met hun kind. Dichtbij de natuur, geen haast, geen televisie, geen ipad of computer. “Het idee is ontstaan toen ik zelf voor het eerst samen met mijn dochter op reis ging. Even niet met het gezin en even niet met broer of zus maar 1 op 1. Wat een aandacht kon ik geven en wat vervullend was het om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ik merkte dat ik veel beter in staat was om haar echt te zien voor wie ze was en wat ze nodig had. Enkel en alleen omdat we samen hadden gekozen voor deze week.”

My Child And Me vindt plaats tijdens de meivakantie – van 30 april tot 6 mei – op de biologische boerderij ‘Pastoral Vadi’ in het paradijselijke zuiden van Turkije. Midden in de natuur, in het hart van het platteland, ver weg van alle drukte. Op deze prachtige boerderij worden groentes op traditioneel biologisch-dynamische wijze verbouwd met een minimum aan moderne apparatuur. Kinderen kunnen meehelpen op het land, in de keuken en bij het verzorgen van de dieren. Via een divers programma, dichtbij de natuur, staat tijdens My Child And Me elke dag in het teken van een natuurelement zoals aarde, water, lucht en vuur. Dit omdat het contact met de natuur tegenwoordig zo op de achtergrond is geraakt en het op ‘Pastoral Vadi’ zo overvloedig aanwezig is. Het afwisselende programma bevat activiteiten voor zowel de groep als ouder en kind. Ook is er genoeg vrije tijd om samen te zijn. Liefde voor elkaar, creativiteit en aandacht voor de natuur zijn de belangrijkste elementen voor deze reis. My Child And Me is het meest geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, maar alle leeftijden zijn van harte welkom.

 

www.mychildandme.nl

2 Reacties

 1. Janneke

  Wat een goed initiatief zeg! Dit ga ik onthouden voor mijn eigen kinderen, een weekje weg met 1 op 1 aandacht.

  Antwoord
 2. Denise - Follow my footprints

  Bijzonder! Turkije is sowieso heel mooi. Veel mensen weten dat niet…
  Zelf ben ik die week ook met mijn kinderen weg. Juist als alleenstaande ouder (zoals ik) ben je nog meer echt met je kind(eren) weg vind ik…

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.