ROSE IN APRIL BRENGT MEER KLEUR IN DE KINDERKAMER!

rose in april rose in april rose in april rose in april rose in april rose in april rose in april

Rose in April is een prachtig Frans merk, boordevol decoratieve accessoires en kleine, stijlvolle meubels voor kinderen in heldere kleuren.

Elodie, de ontwerper, werd geïnspireerd door dingen die ze wilde hebben toen ze nog een klein meisje was. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van diverse producten: van vrolijke mini-stoelen en multi-color tapijten tot kleurrijke wandrekjes en manden met originele teksten en prints.

Het grote konijn Joseph houdt als kinderlamp de wacht. De nieuwste druppelhaken zijn een echte eye-catcher in de baby- en kinderkamer. Hou je van kleur dan is Rose in April zeker een aanrader om de kinderkamer op te fleuren!

In Nederland te koop via PSIkhouvanjou.nl

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.