JE KIND GESLAAGD? DIT ZIJN 5 LEUKE CADEAUTIPS!

Het is weer de tijd van het jaar dat we overal tassen in vlaggenmasten zien hangen; De examens zijn geweest en er zijn vele geslaagden! Een hoogtepunt in veel levens en de meesten van ons kunnen dat gevoel nog goed herinneren. Je ging een zorgeloze zomer tegoed mét diploma op zak. 

Laat deze kans dan ook niet lopen om een geslaagde even extra in het zonnetje te zetten. Wij zetten daarom 5 leuke cadeautips voor een geslaagde voor ieder budget op een rijtje.

Lucht op!

Het halen van een examen lucht altijd ontzettend op. Al weet je dat de cijfers goed zijn en de voorbereiding op orde, toch kan het spannend zijn. Dat gevoel van ontlading is dan ook groot. 

In het kader van lucht is het dan ook een origineel idee om een speciale ‘geslaagd’ ballon te geven. Eén of meerdere For You Gifts ballonnen laten bezorgen  is dan ook een aanrader om je kind even extra in het zonnetje te zetten. 

Proost!

Knallende kurken kunnen natuurlijk niet missen op een moment van slagen! Een lekkere fles champagne of prosecco is dan ook altijd een goed idee. Is de geslaagde nog niet op de leeftijd dat hij of zij mag drinken? Pas je cadeau dan aan naar een alcoholvrije variant.  Lees ook: 6X ALCOHOLVRIJE WIJN GETES

Alle tijd!

Het fijne aan examen doen is dat je ook iets kunt gaan afronden. Geen uren, dagen en weken meer studeren maar juist alle tijd en ruimte voor leuke dingen. Geef de geslaagde dan ook een leuke activiteit cadeau! Dit kan van klein tot groot. Een lekkere high tea, massage of een compleet weekend weg. Dit is afhankelijk van hoe ver jouw budget reikt. Het leukste is natuurlijk om samen met je kindje een weekendje weg te gaan!

Quality time!

Waarschijnlijk was de geslaagde de afgelopen periode zo druk dat hij of zij weinig tijd had voor sociale activiteiten. Stel dan ook voor samen binnenkort iets leuks te ondernemen om de verloren tijd in te halen. Krap bij kas? Een picknick samen in het park of dagje strand kan al met een zeer beperkt budget. 

Google is je beste vriend

Naast bovenstaande ideeën zijn er online tegenwoordig super veel specifieke ‘geslaagd’  cadeaus te vinden. De één nog hilarischer, origineler en tikje fouter dan de ander. Van enorme chocoladerepen tot complete pakketten, er is van alles te vinden. Een rondje googelen levert ongetwijfeld al de nodige inspiratie op. Binnen een paar klikken ben jij dus de favo tante van je geslaagde neefje!

Oftewel, in het leven zijn er momenten die gewoon echt gevierd moeten worden. Het slagen voor een examen is hier ééntje van!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.