IKKS KIDS VIERT DERTIGSTE VERJAARDAG!

ikksikksikksikksikksikks

ikksikksikksikksikksikks

ikksikksikks

ikks

Dit jaar mag het Franse IKKS Kids 30 kaarsjes uitblazen, want het kindermerk – gelanceerd door Gérard Le Goff – viert haar dertigste verjaardag! Het merk begon met haar kids prêt-à-porter collecties in 1987 en wist zich al snel te onderscheiden door de vrolijke en creatieve stijl, geïnspireerd op kledingcodes uit de volwassen wereld.

IKKS Kids bestaat uit twee lijnen, voor zowel jongens en meiden van 3 tot 14 jaar en IKKS Baby voor 0 tot 2 jarigen. De kracht van de collectie ligt in de creativiteit, de vernieuwing en de herinterpretatie van thema’s elk seizoen. De materialen zijn comfortabel en de stijl is casual-chique. Klassiekers waaronder de 2-in-1 parka, de blazer en de skinny jeans in combinatie met warme winter basics bepalen de look van het seizoen.

Om de lancering van haar eerste Sport Lab-collectie te ondersteunen, heeft IKKS samen met New Balance samengewerkt en twee exclusieve modellen gemaakt van de klassieke 574 sneaker: zwart voor jongens en roze voor meisjes. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende winkels in Frankrijk, Nederland, België en natuurlijk online via IKKS.com.

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.