WIJ WILLEN MÉÉR HUISJES IN HUIS!

Foto www.decorfacil.com Foto www.decouvrirdesign.com 2 Foto www.elisabethheier.no Foto www.instagram.com 2 Foto www.instagram.com Foto www.lunawchmurach.com Foto www.mommodesign.com 1 Foto www.mommodesign.com 4 Foto www.styleroom.se Foto www.tofo.me Foto www.vintagerevivals.com Foto www.vtwonen.nl XX Foto www.gemelares.com

Een tijdje geleden begon de ‘huisjestrend’ al. Huisjes van beton, huisjes van hout, huisjes om iets in op te bergen enz. Huisjes op de kinderkamer of in de kinderhoek zijn en blijven altijd leuk! Het geeft een stukje geborgenheid en kinderen kunnen er lekker in spelen. Natuurlijk kan je op die manier ook een speelhoek creëren waardoor niet constant het hele huis in beslag wordt genomen door speelgoed… het valt in ieder geval te proberen… Ik heb 13 leuke ideeën voor in de kinderkamer of in de speelhoek op een rijtje gezet. En mocht je ook zo’n mooi bed met een huisjesframe erop willen, kan je deze ook (gemakkelijk) (zelf) maken! Of zet de gepensioneerde opa’s & oma’s aan de het werk! Kijk HIER voor de instructies. Heb je nog meer tijd over? Maak dan deze leuke kinderwerkplek via vtwonen.

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (bijna 2 jaar). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coordinator en mangementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Volgende artikel

2DYE4 BY 2 SISTAS

Vorige artikel

LITTLE INDIANS AW16

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.