HOF VAN SAKSEN: SUPER VEEL TE DOEN OP DIT LUXE VAKANTIERESORT 

We waren al fan van de Beachvilla’s van Landal in Hoek van Holland, de prachtige huizen van Landal Puur Exloo en de te gekke omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen. Afgelopen weekend was het tijd om het (voor ons) vierde Landal park te bezoeken: het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Ook deze keer viel het alles behalve tegen en was het park ook weer zo mooi. Ik blijf Landal echt de beste parken van Nederland hebben! 

Natuur, rust, ruimte en kwaliteit, wat willen we nog meer!?

Hof van Saksen staat voor buitengewoon waterpret, eindeloos speelplezier, veelzijdig culinair, schitterende Spa & Wellness-faciliteiten en de iconische Saksische boerderijen. Het is een park die voor iedereen wat te bieden heeft en waar je ultiem kan relaxen, maar je je ook geen moment hoeft te vervelen! 

Hof van Saksen Landal | CITYMOM.nl

Wij sliepen in een vernieuwde boerderij die van alle gemakken was voorzien. Bedden die opgemaakt zijn, speelgoed voor de kinderen, een kookeiland, regendouche, bad en elektrische openhaard. Alleen in het huisje zelf is het al een feest. 

In de ochtend werd een heerlijk uitgebreid ontbijt bezorgd. En je kan uiteraard koken in je eigen boerderij, maar er zijn ook diverse lekkere restaurants aanwezig voor als je daar juist geen zin in hebt.

 

De nieuwste waterglijbaan Subito

Maar Hof van Saksen staat niet alleen bekend om de luxe, ook om de viertal spectaculaire waterglijbanen Bombo, Intenso en Presto en Saltato. Het goede nieuws is dat daar de Subito onlangs aan dit rijtje is toegevoegd. 

De kids hadden hem al op You Tube gezien en konden niet wachten om in De Subito te gaan. Het is een sensationele waterglijbaan van ruim 120 meter lang met coole lichteffecten. Daarnaast is de Subito ook nog eens de grootste overdekte bowl waterglijbaan van Nederland. 

De combinatie van licht, snelheid en de adrenaline die door je lichaam giert, maakt het een te gekke ervaring. Je gaat samen in een band zitten en suist met hoge snelheid richting een kom. Onderweg reis je door verschillende futuristische ruimtes, elk met eigen effecten. Vanaf de start voel je de versnelling en zweef je door de blauwe lucht. Dan wordt het plots donker. En met een opwindende vaart word je met de snelheid van het licht richting de bowl geschoten. Daarna kom je terecht in een adembenemende omgeving. Een sterrenhemel met 1600 fonkelende sterren verlicht de ruimte. Via meerdere rotaties word je vervolgens een mysterieus zwart gat ingezogen op weg naar de landingsplaats. Terwijl je door kleurrijke ringen glijdt, kom je in rustiger water terecht.

Mijn kids konden geen genoeg van de glijbanen krijgen en zoveel zaterdag als zondag hebben ze heel wat uren in het zwembad doorgebracht. En iedere keer als ze s’avonds in bed lagen konden ze niet ophouden over hoe cool de glijbanen waren! Kortom; alleen om je kids een onvergetelijk wateravontuur te laten beleven is een weekend naar Hof van Saksen gaan al een goed idee! 

Veel Vermaak op Hof van Saksen 

Naast het zwembad heeft Hof van Saksen nog veel meer leuke activiteiten te bieden! Zo zijn we gaan bowlen en zijn de kids naar het indoor speelparadijs geweest en zijn ze naar Bounz gegaan. Waar ze op alle trampolines lekker op los konden springen. Je kan via de Hof van Saksen app een tijdslot reserveren. Sommige tijdsstippen zijn voor kinderen tot 6 jaar, en andere vanaf 6 jaar. 

Maar er is ook een knutselacademie, een grote speeltuin buiten, een techniekacademie, kan je hutten bouwen, een speurtocht doen, fietsen huren. Vervelen is hier zeker geen optie! 

Hof van Saksen Landal

In het huisje zelf lagen ook boekjes voor de kinderen, speelgoed, spelletjes, een grote doos Kapla en kregen ze kleur en knutselspullen. 

Een resort dus voor iedereen, en voor een heerlijk weekend weg in eigen land. Een dikke aanrader en plezier gegarandeerd. 

Meer info of reserveren? check: www.hofvansaksen.nl

 

Ook aanraders om heen te gaan van Landal:

LANDAL

LEES OOK: AANRADER; HET LUXE VAKANTIEPARK LANDAL PUUR EXLOO

IF YOU LIKE IT, PIN IT

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.