LESS MESS, MORE FUN MET DE HAPPY MAT VAN EZPZ

EZPZ HAPPY MAT EZPZ HAPPY MAT EZPZ HAPPY MAT EZPZ HAPPY MAT EZPZ HAPPY MAT

Fitz is pas 16 maanden maar wil nu al ‘zelf eten’. Dus met een vork of lepel zijn eten naar binnen stoppen. Aangezien ik zijn ‘zelfstandigheid’ alleen maar wil aanmoedigen laat ik hem lekker zijn gang gaan, maar dat heeft wel tot gevolg dat het één en al geknoei en geklieder is. Gelukkig is daar nu de ‘Happy Mat’ van EZPZ. Een silicone placemat en bord in één, waardoor spelen met het bord, en dus ook het knoeien, ineens een stuk lastiger wordt!

‘Less mess, more fun’ luidt de slogan van EZPZ dan ook! Deze placemat en bord in een komt als geroepen voor mij, want deze ‘Happy Mat’ zuigt zich vast aan het gladde oppervlak van de tafel. Ideaal, omdat hierdoor alles blijft staan waar het hoort. Het bord heeft de vorm van twee ogen en een mond die je vrolijk toelacht.
Voor jongere kinderen is de Mini Mat handig om te gebruiken. Deze mat werkt exact hetzelfde als de Happy Mat, alleen is net iets kleiner en handzamer. De Mini Mat past perfect op het blad van de kinderstoel en is ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Voor vloeibare producten heeft EZPZ de Happy Bowl. Deze placemat heeft in plaats van een bord een schaaltje en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor yoghurt, pap of pasta. Gebruik de matten wel op een gladde ondergrond, op een onregelmatig oppervlak werkt het minder goed.

De placemats zijn gemaakt van een bestendig siliconen waardoor ze prima in de vaatwasser, magnetron en oven kunnen. Daarnaast zijn de Happy Mats vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers en zijn ze gemaakt in verschillende vrolijke kleuren. EZPZ is vanaf nu o.a. verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops. Voor meer info kan je ook even kijken op www.nybble.nl, de distributeur van EZPZ die o.a. ook Silly Billyz, Aden + Anais, SwaddleClipp, Kippins, Funkybox en GObabyGO vertegenwoordigen.

 

LEES OOK; LILLIPUTIENS LANCEERT LITTLE CHEF; QUALITY TIME & COOKING

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.