2 X NIEUWS VAN GREENTOM

greentom_timcoulson Greentom NEW greentom

De groenste kinderwagen ter wereld introduceert een Limited Fabric Collection in vier kleuren, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal. Greentom brengt een ode aan de natuur met deze high-end collectie die perfect is onder alle weersomstandigheden. De collectie is vanaf eind mei verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast introduceert Greentom twee functionele, kleurrijke en eco- vriendelijke accessoires: De Greentom diaper bag en de Greentom shopping bag.

Deze nieuwe hoogwaardige, duurzame en innovatieve stoffencollectie bestaat uit vier schitterende op de natuur geïnspireerde kleuren: Sky, Rose, Honey en Charcoal. Met deze introductie onderstreept Greentom haar missie: het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten, om zo de planeet en de toekomst van onze kinderen groener te maken. Voor de nieuwe stoffencollectie, is Greentom erin geslaagd een natuurlijke look te produceren met innovatief en duurzaam materiaal. Olefine – een hoogwaardig oeko-tex gecertificeerd materiaal – levert de ideale combinatie: het is niet alleen groen, maar ook zacht, duurzaam, antibacterieel en eenvoudig te reinigen. En een ander bijkomend voordeel is dat dit mono materiaal heel gemakkelijk kan worden gerecycled en hergebruikt. Hiermee zet Greentom gerecyclede materialen om in innovatieve nieuwe producten; een manier waarmee ze inspireren en onze planeet schoon te houden, zonder dat het afbreuk doet aan het ontwerp en design.

De luiertas en boodschappentas zijn de perfecte must-have voor elk gezin. De tassen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en gemaakt van hetzelfde gerecyclede materiaal als de Greentom kinderwagens.De luiertas heeft vier afzonderlijke compartimenten waaronder 1 luiervak met verwisselbare matras. De tas kan gedragen worden met behulp van de schouderband of aan de handgrepen. De tas is gemaakt van 20 gerecyclede PET-flessen en zo ontworpen dat deze perfect past bij de verschillende Greentom kinderwagens. De ruime Greentom boodschappentas, gemaakt van 23 gerecyclede PET-flessen, kan eenvoudig worden bevestigd aan de nieuwste Greentom kinderwagens zodat ouders altijd tijdens het winkelen de handen vrij hebben.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.