12X DE LEUKSTE BUDGET SNEAKERS VOOR KINDEREN

Bristol

Bristol

Bristol

Bristol

H&M

Scapino

Scapino

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

 

Het is tijd voor de leukste budget sneakers voor kinderen! In de zomer lopen onze kids normaal gesproken alleen maar op sandalen, slippers en blote voeten. En dan start de school weer, wordt het langzaam wat minder weer en gaan de dichte schoenen weer aan…

Maar die schoenen van voor de vakantie, passen nooit meer na de vakantie.. Herkenbaar?

Plots gaan de kids naar een andere groep met een andere maat kleding en schoenen. En omdat sneakers altijd een goed idee zijn voor kids heb ik bij deze 12 verschillende uniseks sneakers op een rijtje gezet. En nog fijner: variërend van 15 tot 35 euro. Dus voor een budget prijs!

Want voor je het weet zijn ze er weer uitgegroeid!

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om onze kids centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet.

Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.