FIDDLE & LEMONS: MEUBELSTUKKEN MET EEN VERHAAL

fiddlelemons-1-voor fiddlelemons-2 fiddlelemons-3 fiddlelemons-4 fiddlelemons-5

Utrechtse CITYMOMS Céline en Wiets zijn de bedenkers van Fiddle&Lemons: meubelstukken met een verhaal, op zoek naar nieuwe verhalen. Bureautjes en kastjes met authentieke details, stoeltjes met een rijk verleden of hobbelpaarden die wat verzorging nodig hebben: Fiddle&Lemons verzamelt oude schatten die ze met veel liefde herstellen, schuren en kleuren. Ze gebruiken altijd verf op waterbasis, niet schadelijk dus voor de kleinste schatten.

Zoals ze zelf zeggen: “Dingen waar je blij van wordt: die zoeken we, vinden we, geven we door en zullen weer doorgegeven worden. We vinden prachtige meubelstukken waar de eigenaren, na soms generaties lang trouwe dienst, met een beetje pijn in hun hart afstand van doen. Maar Fiddle&Lemons blaast deze pareltjes nieuw leven in en geeft ze door aan nieuwe eigenaren die op hun beurt zorgen voor nieuwe verhalen en dierbare herinneringen. Een meubelstuk van Fiddle&Lemons is bijzonder om te krijgen, om te geven en weer door te geven. You come across many things in life but only a few will catch your eye.

Ben je op zoek naar wel een heel speciaal Sintcadeautje of is er in jouw kinderkamer nog ruimte voor zo’n uniek meubelstuk? Op hun website vind je de hele collectie.

 

www.fiddleandlemons.nl

 

BLOG BY RONNE THEUNIS

De meisjes, de liefde en de stad: my life in a nutshell. Geboren in een dorp maar CITYMOM uit overtuiging. Moeder van Cato (0), Lou (2) en Wies (3), vrouw van Jim en wonend & werkend in Amsterdam. Gelukkig achter de kinderwagen en achter mijn laptop. Gek op zaterdagochtend, goeie teksten en full circle moments. Drie dochters in drie jaar en Amsterdam door hun ogen is mooier dan ooit. En we raken niet uitgekeken!

 

VOLG CITYMOM OOK OP INSTAGRAM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.