DE ALLEREERSTE BABYKAMER VAN BOBBI

Kinderkamer Bobbi

Achterin rechts zit de deur waar je binnenkomt. De muur heb ik in een zeegroene kleur geschilderd om de kamer wat meer vrolijkheid te geven. Aan de muur een oude kaasplank, die vroeger op mijn eigen tienerkamer hing. Ik heb hem fluoriserend geel geschilderd. Er onder een schilderij met flamingo’s die eerst in onze slaapkamer hing maar waar geen plek meer voor was en hier ook gezellig staat. Daarnaast een hobbelpaard van Petit Puk, een kraamcadeau van de peettante van Bobbi.

Kinderkamer Bobbi 2

De commode heb ik nog als baby op gelegen en is van mijn vader van vroeger. Ook het ledikantje is van mij geweest en heb ik tot mijn vierde in geslapen. Erg bijzonder dat Bobbi hier nu ook in slaapt.

Knuffels

Nog een leuke Nijntje lamp die we als kraamcadeau kregen. Op de plank staan verschillende knuffels. De meeste zijn van mij geweest maar er zitten ook knuffels bij die Bobbi bij haar geboorte heeft gekregen.

Kleertjes

Op de verwarming liggen alle kleertjes van Bobbi. Erboven hangt haar geboortekaartje, een foto van ons drieën en geboortekaartjes van de kinderen van mijn goede vriendinnetjes.

Babyschoentjes

Onder de verwarming staan alle schoentjes die Bobbi heeft gekregen. Helaas allemaal nog te groot maar kan echt niet wachten tot ze die aan kan.

kleren aan hanfer

Ik heb zelf dit kledingrek gemaakt. Een stok, gevonden in het bos, twee linten er aan vast knopen en ophangen aan 2 haakjes die ik in het plafond heb geschroefd. Erg easy dus. De kleertjes die er aan hangen zijn allemaal nog te groot.

Boeken

Dit stoeltje van sloophout kregen we ook als kraamcadeau net als alle leuke boekjes. Ze is er nog iets te klein voor maar af en toe lees ik al voor. Er naast staat mooi houten speelgoed.

commode2

Dit super leuke tasje voor haar luiers www.livettelasuissette.com is (naast de grote Nijntje lamp) het enige wat ik zelf heb gekocht voor de kinderkamer.

Verzorging

Ik hou van babyproducten die zo veel mogelijk natuurlijk zijn.

Aan het plafond hangen 2 Japanse ballonnen die ik aan een fluoriserend roze draad (van de markt) op heb gehangen. Boven het ledikant hangt aan een spijker een muziekdoosje. De kamer kijkt uit op de tuin waar ook de schommel van Bobbi hangt.

 

 

 

 

 

Volgende artikel

HIPSTER DOLLS

Vorige artikel

Sunny Shades

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.