De Hotspots van MOM Regina Romeijn

In

Regina Romeijn kennen we als presentatrice van diverse tv programma’s maar ook als de winnares van Expeditie Robinson 2010! In 2011 beviel zij van dochter Bardot. Naar aanleiding van haar zwangerschap schreef zij: Vet Man, zo’n baby! waarin zij vertelt hoe je in 100 dagen weer je oude lichaam terug krijgt na een zwangerschap, volgens de succesmethode van personal trainer Guy van der Reijden. Regina woont met haar gezin in Amsterdam en vertelt aan CITYMOM  haar kids hotspots!

Wat zijn je favoriete plekken in de stad om heen te gaan met je kind?

Ik ga graag met Bardot naar het Vondelpark. Het is voor ons op loopafstand en biedt genoeg speeltuinen, een pierenbad en een beetje natuur om ons in te vermaken. Als ik de auto pak, dan wordt het al snel Amsterdamse bos of het strand. Bardot doet uren over alle sporen die mensen in het zand hebben achtergelaten. Ze worden voetstap voor voetstap bestudeerd. Heerlijk ontspannen.

Wat doe jij het liefst op een vrije dag met je kind?

Veel knuffelen! Lekker samen zijn. We doen altijd boodschappen samen. Ik weet dat ik daar dan ook extra veel tijd voor moet uittrekken. We lezen veel. Schilderen en zijn net begonnen met knutselen. Echt samen zijn. Dat vind ik belangrijk. Dat we weer even in verbinding komen met elkaar. Of met een vriendin afspreken in het park en de kinderen laten spelen. Ik ben niet zoveel vrij dus ik probeer veel met haar op vakantie te gaan. Dan kunnen we echt samen zijn. Of lekker samen zwemmen in Amsterdam dat hebben we ook vanaf jongs af aan gedaan. Ik vind het leuk om met haar naar het Concertgebouw te gaan, of andere (dans/theater) voorstellingen. Daar krijgt ze nu langzaam de leeftijd voor. Daar heb ik echt zin in.

Wat vind je kind zelf het leukst om te doen in de stad?

De glijbaan, schommel kabelbaan en het zwembad. Of de geitenboerderij of stadsboerderij leuk de dieren zien. Maar dat is ook nog een beetje spannend allemaal.

Wat is volgens jou de beste plek in het buitenland om naar toe te gaan met kinderen?

In het buitenland zoek ik een beetje warmte, ruimte om te spelen of zwemmen en dan komen we er wel. We zijn nu al op meerdere plaatsen geweest met Bardot en zolang zij een strand heeft met emmertjes of lekker het zwembad in en uit kan springen heeft zij het geweldig, vooral Bali is favoriet.

 

Foto Credits: Mama Magazine door Carmen Kemmink

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.