DE KINDVRIENDELIJKE HOTSPOTS VAN MOM JENNIFER EWBANK

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank

In 2010 haalde Jennifer Ewbank, onder de vleugels van coaches Nick & Simon, de halve finale van The voice of Holland en zong twee nummers de Single Top 100 binnen. Haar debuutalbum London Tree verscheen eind 2011. Momenteel werkt Jennifer aan haar tweede album en heeft ze net een contract getekend met een partij om naar het buitenland (Indonesië, Zuid-Afrika en Duitsland) te gaan. Ook vindt zij het leuk om tijdens een huwelijksceremonie te zingen en spelen. Toen zij erachter kwam dat veel koppels eigenlijk geen liedje samen hebben, besloot zij deze te schrijven n.a.v. hun persoonlijke verhaal.  Momenteel is deze Haagse MOM to be 30 weken zwanger! Aan CITYMOM vertelt Jennifer over haar favoriete plekken in Den Haag. 

Welke plekken in Den Haag zijn favoriet en wil je straks als eerste aan je kindje laten zien?

Het strand! Ik ben opgegroeid aan het strand van Den haag en zou ook niet meer zonder willen. Vaak ga ik hardlopen door de duinen of schrijven aan zee. Vorig jaar hebben mijn man en ik een huis gekocht waarbij we na 5min lopen op het strand staan. Heerlijk! Kan niet wachten met de kleine en de hond die kant op te gaan. Verder is de Fred (Frederik Hendriklaan) heel gezellig.

Welke hotspots heb je in Den Haag ontdekt nu je zwanger bent?

De winkel Zwanger & Co in de Frederikstraat. En Zara mini vind ik fantastisch! Aan cursussen moet ik nog beginnen. Heel benieuwd!

Wat doe jij het liefst op een vrije dag in Den Haag?

Met vriendinnen koffie drinken op het plein in de stad of op de Fred. Zeker nu het mooier weer wordt. Lekker op een terrasje. Mn beste vriendinnetje is toevallig ook zwanger wat heel gezellig is.  Met mijn man en hond Billy het bos in of naar het strand. Herenstraat in Voorburg is ook leuk! En schrijven blijft voor mij ook altijd een fijne bezigheid.

Wat vond je vroeger als kind het leuks om naar toe te gaan in Den Haag?

Daar komt ie weer: Het strand. Was gek op zwemmen, dus was ook veel in het zwembad te vinden.Ook had ik een “baantje” bij de kinderboerderij. In ruil voor mijn hulp en werk hadden ik en m’n vriendinnetje een eigen geit. Pianoles aan het Koorenhuis en zangles bij Willy Caron. Rabarber is ook heel leuk voor kinderen. Of natuurlijk zangles bij mij..!

Wat is volgens jou de beste plek buiten Den Haag, dus in het buitenland om naar toe te gaan?

Bali! Wat een heerlijke plek! Zo mooi om te zien hoe de mensen daar in karma geloven en oprecht lief zijn. De grote steden vind ik ook altijd leuk om naartoe te gaan. Ik probeer wel steeds naar een andere plek te gaan. Vind het saai om bijv steeds naar hetzelfde Ibiza te gaan. Wat ook super is maar niet om steeds weer naartoe te gaan. Engeland is voor mij de enige plek waar ik meerdere keren per jaar ben i.v.m. familie.

 

Foto’s Jennifer Hewbank.  

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.