PHOTODIARY; DE MAAND AUGUSTUS 2014 VAN CITYMOM

IMG_7959

Wat een goed begin van de maand! Van Esther van Urbanmom.nl kreeg ik een email dat ik was genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards in de categorie Fashion & Lifestyle, wat een eer!! Ik moest het nog even geheim houden maar eindelijk mocht ik het 19 augustus bekend maken en kan iedereen stemmen op mij! Mocht je dat nog niet gedaan hebben ga dan NU naar mamaevent.nl en stem op CITYMOM!

IMG_3237IMG_3068

IMG_3140

Wat een ander goed begin van de maand was, was ons weekend naar Zeeland. We waren uitgenodigd bij vrienden om daar een lang weekend te blijven. Het weer was heerlijk! Iedere dag naar het strand en BBq’en! Wat een feest vakantie in eigen land! En lekker quality time met Bobbi.

IMG_7937

1910643_870241803003741_2850180505097990119_n

Het lijkt alweer lang geleden.. lekker in de zon op het terras zitten… Om de hoek bij mij is een super leuke nieuwe tent geopend, de Waterkant. Dat moesten we dus een keer (of 4..) proberen! Super tent!

IMG_7802

Bobbi zit in de na-doe en na-praat fase. Papa bellen. Bobbi bellen.

IMG_7778

Ik moest op de foto… Laten we het erop houden dat ik beter achter de camera ben.. Na ongeveer 80 foto’s zat er 1 goede foto tussen.. phoe niet echt iets voor mij! Maar wel leuk om een keer mee te maken!

IMG_7743

Van de creche, Het Kinderhonk Nassaukade waar Bobbi op zit kregen wij voor moederdag een bon van het Conservatorium Hotel waar wij een dag van de gym & spa gebruik mochten maken. Wat een super cadeau! Het is er echt prachtig, en na een uurtje sporten, een  heerlijke massage gehad en gezwommen. Een heel fijn cadeau en heerlijk ME-TIME! Dank Kinderhonk!

IMG_3507

Voor CITYMOM ging ik het nieuw Mini Chi Chi testen. Een winkel waar je koffie kan drinken en je kids heerlijk kunnen spelen. Boven is er een ruimte waar die ochtend peuterdans was. Echt een leuke plek en toevoeging aan de stad. Binnenkort ook op CITYMOM te vinden!

IMG_3379

De hele familie kwam gezellig BBQ’en. En terwijl wij lekker in de tuin zaten, vermaakte alle neefjes en nichtjes zich op de kamer van Bobbi.

IMG_2870

IMG_2922

Voor moeder en vaderdag had ik mijn ouders een lunch in het EYE filmmuseum gegeven. Een heel mooi gebouw in Amsterdam Noord. Het terras is prachtig met uitkijk over Amsterdam en de vele boten. Beneden heb je een gratis tentoonstelling waar je allemaal leuke dingen kan doen en zien zoals een dit kleurenscherm dat van kleur veranderd als je beweegt.

IMG_2859

De nieuwe lievelings hobby van Bobbi is tandenpoetsen, het liefst 10 keer per dag..!

IMG_3674

Jeeeee Bobbi werd twee! En dat vierde we met familie, cadeautjes en taart!

Dutch Mom Blog Award

Niet vergeten te stemmen he…!!

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.