De Kleine Amsterdammer – Amsterdam

De Kleine Amsterdammer

Kraambureau De Kleine Amsterdammer is een eigentijdse kraamzorgorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van diensten en producten in de kraamtijd. De Kleine Amsterdammer bestaat uit een persoonlijk en betrokken team. Het doel van De Kleine Amsterdammer is om naast de verzorging van moeder en kind de ouders goed voor te bereiden op het ouderschap. De kraamverzorgenden die hier werken zijn deskundig en worden regelmatig bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in de kraamzorg. 

Adres:
Henrick de Keijserplein 22 hs
1073 SZ Amsterdam
020 6706060
info@dekleineamsterdammer.nl

Website:
www.dekleineamsterdammer.nl

 

 

 

Volgende artikel

De Baker - Amsterdam

Vorige artikel

Cradle - Buitenland

3 Reacties

 1. J & J Doe

  Onze ervaring met de Kleine Amsterdammer is slecht. Wij kregen een kraamverzorgster toegewezen die in de week dat ze bij ons was meer met haar smartphone bezig was dan met onze baby. Toen we ons zorgen maakten over ons dochtertje wuifde zij dit weg alsof wij overbezorgd waren. Wij gingen af op haar oordeel als professional. Echter, toen het consultatiebureau na een paar dagen langs kwam was men gelijk gealarmeerd. Ons kindje bleek ernstig ziek en moest een hele tijd naar het ziekenhuis.

  Dat de kraamzorg de symptomen niet opgemerkte heeft geresulteerd in een melding van de kinderarts aan de Kleine Amsterdammer. De verloskundigenpraktijk heeft de selectiewijze van kraamhulpen naar aanleiding van dit incident aangepast. Maar door de Kleine Amsterdammer zelf is er niet adequaat op het incident gereageerd, er zijn geen duidelijke maatregelen genomen waardoor dit niet meer voor kan komen.

  Dat ons kindje ziek was heeft natuurlijk niets met de kraamhulp te maken, maar het heeft wel het gebrek aan kwaliteit in de directe zorg en de algehele organisatie van de Kleine Amsterdammer aan het licht gebracht. Dit is de reden dat ons verhaal nu online staat. Wij hopen dat dit andere ouders bespaard blijft.

  Antwoord
 2. Bezorgde Mama

  Onze ervaring met de Kleine Amsterdammer was precies hetzelfde! Slecht slecht slecht… Onze kraamverzorgster was ook meer met haar mobieltje bezig dan met het huishouden of met onze baby! Derde dag de vraag om aub(!) wc schoon te maken eindigde met gieten een halve cillit fles erin en that’s it! En nog ontzettend irritant, zij kletste hele tijd door terwijl je wil eigenlijk met rust gelaten worden en huishouden op orde krijgen.
  Resultaat nul privacy en nul hulp!

  Antwoord
  • Fleur

   Waarom niet met het buro gebeld om een andere kraamverzorgende te vragen als de eerste niet was wat jullie verwachten? Jammer, want deze kraamweek kunnen jullie niet meer over doen, en het betreffende buro kan ook niets meer veranderen.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.