My Greatest Party – Alle locaties

MGP Hawai

My Greatest Party is de bekendste partyplanner van Nederland. Met ruim tien jaar ervaring in het organiseren van kinder en- tienerfeestjes weet My Greatest Party elk feestje tot een succes te maken. Of het nou gaat om een prinsessenfeestje, een piratenfeest of een super sweet sixteen. My Greatest Party regelt het en neemt ook de organisatie in handen. Dit alles om een onvergetelijk feest te creëren waar je kind en gasten nog lang over zullen napraten.

Mobiele kinderopvang: My Greatest Party verzorgt mobiele kinderopvang met bijzonder entertainment, zeer geschikt voor bruiloften, privé of zakelijke evenementen. Deze Kidsclubs garanderen professionaliteit, veiligheid en bovenal plezier voor de kinderen. De professionele nanny’s nemen de zorg van je kinderen op zich, zodat je je niet druk hoeft te maken en optimaal kunt genieten van de gelegenheid.

Tarief:
Neem contact op voor meer informatie.

Adres:
Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam
06 11620267
info@mygreatestparty.com

Website:
www.mygreatestparty.nl

Grotere kaart weergeven

2 Reacties

 1. Isa Kohler

  beste,
  graag willen we een afscheidsfeestje voor onze dochter organiseren, Isa is 6 jaar oud en gaat naar een andere school na de grote vakantie. Weten jullie iets leuks? we hebben een datum in onze gedachten 23 juli.
  We willen haar hele klas uitnodigen, 28 kids.

  Mvg, T. Huynh

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Isa, je stuurt nu een berichtje naar CITYMOM.nl! Het beste is even zelf contact op te nemen met My Greatest Party! https://www.mygreatestparty.com Succes en veel plezier op het feestje!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.