MAAKLAND – AMSTERDAM

maaklandMaakland Amsterdam is het programma op Jeugdland waar je zelf dingen kunt maken zoals een skelter, een raket, een vogelhuisje of een hut. Maar ook een deurbel, een aardbeientaart of een pannenkoek kan hier gemaakt worden. Maakland is er voor kinderen tot 14 jaar en is ontstaan vanuit de gedachte dat kinderen in de stad in een natuurlijke omgeving kunnen spelen, maken en zorgen. Spelenderwijs wordt het natuurlijk bewustzijn van kinderen vergroot en worden nieuwe en oude ambachten zichtbaar en bereikbaar gemaakt.

Maakland is ook de perfecte plek voor kinderfeestjes. De feestjes zijn zelf samen te stellen, maar bestaan in ieder geval uit een gereserveerde versierde tafel met limonade. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden qua activiteiten. De kinderen kunnen bijvoorbeeld op eigen gelegenheid spelen op Jeugdland, de kinderboerderij bezoeken of timmeren aan een hut. Maar ook is er de keuze om broodjes te bakken, dieren van de boerderij te voeren of een workshop te volgen zoals huttenbouwen, skelter lab, pizza bakken en raket schieten.

Tarief: Prijzen verschillen afhankelijk van activiteit van € 3 tot € 13

Adres:
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
020 4636912
info@maakland.nl

 

Website:
www.maakland.nl

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 10.00 – 18.00

 

 

 

2 Reacties

 1. Jeroen Teeuwen

  Goede middag,

  Ik had een vraag over Maakland. Orgnaiseren jullie in de zomer ook Maakland dagen? Kunnen we daar onze kids voor opgeven of is het gewoon op inloop?

  Alvast dank voor je reactie.

  Groeten Jeroen Teeuwen

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Jeroen, je stuurt nu een berichtje naar CITMOM, dus jouw vraag kan ik niet beantwoorden. Graag naar Maakland zelf mailen! Dank je wel!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.