De Krakeling nieuwe locatie voor jeugdtheater in Amsterdam

Theater De Krakeling is het theater waar kinderen en jongeren en hun familie kunnen genieten van toptheatervoorstellingen.

De Krakeling is het jeugdtheater van Amsterdam. Per seizoen zijn er voorstellingen voor verschillende leeftijdsgroepen (van 4 t/m 17 jaar). Er is toneel, dans, beeldend-, poppen- en muziektheater.

Kinderfeestje: In De Krakeling is het altijd feest. Helemaal als jij je kinderfeestje daar viert. Met het Krakeling feestkaartje krijgt de jarige behalve een fijne voorstelling ook een ware VIP-behandeling: in de zaal worden de beste plaatsen gereserveerd voor het hele partijtje. Na de voorstelling staat er in de foyer een feestelijke versierde tafel klaar en kunnen de meegebrachte cadeautjes worden uitgepakt en kan iedereen een lekker drankje drinken.

Tarief: De prijzen verschillen per voorstelling en staan gespecificeerd onderaan elke voorstelling op de website. De toegangskaart kind’ geldt voor iedereen t/m 17 jaar. Per kind kun je 2 kaarten kopen tegen begeleiders prijs. Alle voorstellingen zijn inclusief een drankje na afloop van de voorstelling.

Adres

Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam
020 6253284 (kantoor)

Dagkassa:

wo-do-vr: 14:00-17:00
bij voorstellingen: 2 uur voor aanvangstijd
tel: 020 – 6245123
kassa@krakeling.nl

Kassa:

020 6245123

Website:

krakeling.nl

 
 
Voorstellingen op de volgende dagen:  
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag  
   
Vaak is er op de donderdag- en vrijdagavond een voorstelling geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.Bezoek de website voor meer informatie.  
 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.