BUBBEL VOETBAL * AMSTERDAM

kinderfeestje-amsterdam-bubbel-voetbalHet leukste idee voor een kinderfeestje is wel het Bubbel voetbal kinderfeestje in Amsterdam. Gehuld in een enorme grote plastic Bubbel gaan de kinderen de strijd met elkaar aan. Na een korte briefing worden de teams ingedeeld, de teamindeling mag van te voren aangeleverd worden of wordt ter plaatsen gedaan. Het spelen van Bubbel Voetbal is vrij intensief vandaar dat er kleine potjes van 5 a 10 minuten worden gespeeld. Het maken van minimaal 3 teams is daarom standaard. Bubbel Voetbal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje verschillende arrangementen
Er zijn verschillende arrangementen voor het Bubbel Voetbal kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, voetbal, begeleiding en natuurlijk Bubbelballen. Je wordt ontvangen door een van de medewerkers en hij of zij begeleid je gehele verblijf.

Arrangement 1 €211.75 voor 6 – 10 kinderen > 90 minuten Bubbel Voetballen
elk extra kind kost €15

Arrangement 2 €231.75 voor 6 – 10 kinderen > 90 minuten Bubbel Voetballen | onbeperkt limonade | 1 zakje chips per kind
elk extra kind kost €17

Arrangement 3 €23.50 p.k. 6 – 10 kinderen > 60 minuten Bubbel Voetbal | 30 minuten laser game inclusief briefing en aankleden | onbeperkt limonade | 1 zakje chips per kind

Bubbel Voetbal Kinderfeestje offerte op maat: Bubbel Voetbal kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Wil je het Bubbel Voetbal kinderfeestje combineren met een andere activiteit, dan wordt er graag een offerte op maat gemaakt.

Adres:
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam
020 4635850

Openingstijden:
Op afspraak

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.