YOGA BALANCE – UTRECHT

yoga balance

Een goede conditie van lichaam en geest vormt de beste voorbereiding op de komende geboorte. Door met yoga regelmatig tijd voor jezelf vrij te maken kun je de zwangerschap en de bevalling bewuster en meer ontspannen beleven. Bovendien leer je tijdens de lessen bij Yoga Balance Utrecht speciale ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen.

Babymassage: Door in aandacht aanraken leer je je kind beter begrijpen en te respecteren. Op deze manier wordt de basis van het vertrouwen hebben in elkaar versterkt. Vertrouwen en veiligheid geven gaan samen. Het maakt dat je kind opgroeit tot een stevige, onafhankelijke persoonlijkheid. De cursus babymassage kan worden gevolgd door een ouder/verzorger met een kindje vanaf 6 weken tot en met 8 maanden.

Zwangerschapscursus Samen bevallen: Wanneer je zelf een cursus hebt gevolgd zonder partner of je partner kan niet aanwezig zijn bij de partnerlessen, dan is dit een mooie moment om jullie samen voor te bereiden op deze bijzondere dag. Tijdens de workshop leert de partner hoe het beste de vrouw te ondersteunen. Zo komen zaken aan bod als: ademtechnieken om de weeën op te vangen, massage en de verschillende houding waarin je kunt baren. De duur van de workshop is 2 uur en kan bij jullie thuis worden gegeven.

Tarief:
Zwangerschapsyoga: €195 blok van 12 lessen incl. partnerles en reader
Babymassage Groepslessen: € 100 voor 5 bijeenkomsten van,1.5 uur, Privélessen €150. 3 bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur.
Workshop ‘samen bevallen € 100. 2 uur incl reader

Adres:
Studio Wittevrouwen
Bouwstraat 45G
3572 SP Utrecht
06 11153717
Email: Via formulier op website

Website:
www.yoga-balance.nl
Lestijden:
Bekijk het wisselende rooster per maand op de website.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Paramedicum - Utrecht

Vorige artikel

Yoga Life – Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.