TIME4YOURSELF – AMSTERDAM

Time 4 YourselfTime4yourself Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in zwangerschap en geboorte. Voor ontspanning en/of behandelen van een klacht kunt je hier terecht. Tijdens de behandelingen maak je intensief contact met je ongeboren baby. Zwangerschapsreflexologie kan je lichamelijk en mentaal ondersteunen in deze belangrijke periode. Een reflexologie behandeling is puur natuur en is niet schadelijk voor de ongeboren baby. Ook is het mogelijk om met zwangerschapsreflexologie de bevalling op gang te brengen vanaf de uitgerekende datum.

Na de bevalling kan je hier ook terecht. Reflexologie kan je helpen bij je herstel, en bij het voorkomen, verbeteren en het verhelpen van klachten die in de periode na de bevalling op kunnen treden. Zoals bijvoorbeeld niet kunnen slapen, onzekerheid, wisselende emoties en/of het verwerken van een bevalling die niet gemakkelijk was.

Sinds kort biedt Time4Yourself ook babyreflexologie. Dit kan voor vele klachten een juiste methode zijn om rust, balans en herstel in het lichaam van je baby te brengen. 

Adres:
Bert Haanstrakade 72
1087 DN Amsterdam
06 43856531
info@time4yourself.nl

Website:

www.zwangerschaps-reflexologie.nl

Openingstijden:
Op afspraak.
 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.