SMALL VILLA KINDEROPVANG * AMSTERDAM

small villa vernieuwde logo-1

Buitenschoolse opvang Small Villa ligt in Amsterdam en grenst aan het prachtige Funenpark. De opvang is geschikt voor kinderen van 4 tot 13 jaar en is eenvoudig bereikbaar. Midden in het groen kan je kind uitrusten van een drukke dag op school en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen ook ‘grote mensen’ activiteiten ondernemen, zoals bakken, koken en afwassen. Zo leren kinderen samenwerken en respect voor elkaar te hebben.
In hun pedagogisch handelen laten Small Villa zich inspireren door Freinet, Korczak en Reggio Emilia. Bij de buitenschoolse opvang in Amsterdam worden kinderen altijd opgevangen in een warme en sfeervolle ruimte. Uiteraard zijn er voldoende speelplekken voor de diverse leeftijdsgroepen. Huiswerk maken, computeren, knutselen, tekenen, schilderen, muziek maken, puzzelen, verkleden, zingen of gewoon even uitrusten: het kan allemaal. Vanwege het aangrenzende Funenpark biedt Kinderopvang Small Villa tal van sportactiviteiten. Buitenschoolse opvang is een ander woord voor vrije tijd. En vrije tijd is leuk, dus doen ze er alles aan om je kind een leuke tijd te bezorgen.

Het basisonderwijs kent twaalf vakantieweken per jaar en dus is de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Small Villa in Amsterdam ook voor deze periodes een perfecte oplossing. Het vakantieaanbod is uiteraard nóg aantrekkelijker: vakantie is immers vakantie. Ze gaan dus gezellig op pad en maken leuke excursies. De overige dagen zorgen ze voor een uitdagend programma op de locatie met diverse activiteiten en workshops.

Drie verticale groepen (4-12 jaar): Small, Medium en Large (20 kinderen per groep).

Tarief: €6.26 per uur

Adres:
Funenpark 1
1018 AK Amsterdam
020 5286586
suzan@smallvilla.nl

Website:
Openingstijden: maandag t/m vrijdag
BSO Regulier 15.00 – 18.30
BSO vakantie 07.30 – 18.30

 Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.