ROOS DANSVERHALEN – AMSTERDAM

Kinderfeestje - Roos DansverhalenEen leuk en een uniek kinderfeestje bezorgd Roos Dansverhalen in Amsterdam jouw kind zeker! Een dansverhaal of een combinatie van poppenspel met daarbij behorende kinderdans. Voor het kinderfeestje is er de keuze uit het dansverhaal: Piete Paf het circushondje, Ridder Mischa Monterland of Struis wil rennen. De verhalen duren allemaal een uur. Ook zijn er kinderfeestjes vanaf 7 jaar waarbij ook een viltworkshop wordt gegeven. De kinderen gaan dan luisteren naar een verhaal, maken er vervolgens een tekening van en daarna een mooi kunstwerk vilten. Deze feestje duren 90 minuten.

Naast de kinderfeestjes is er nu ook een Roos Dansverhalen online programma met toegang tot 10 dansverhalen. Hierbij kun je thuis altijd een dansverhaal doen, geheel of in stukjes. Je hoeft even niet de deur uit, je kunt het gebruiken als een vast ritueel voor het slapen gaan bijvoorbeeld. Een moment van echt samen zijn.

Tarief:
Voor een dansverhaal (poppenspel in combinatie van kinderdans) zijn de kosten: €12 per kind met een minimum van €100 bij minder kinderen.

Bij een kinderfeestje vanaf 7 jaar inclusief viltworkshop zijn de kosten: €20 per kind met een minimum van €120 bij minder kinderen, inclusief materiaal.

Roos Dansverhalen online programma: €79

Adres:
Aan huis of op een locatie naar keuze
Rozanne van Heiningen
06 482765 42
info@roosdansverhalen.nl

Website:

www.roosdansverhalen.nl

Openingstijden:
Op afspraak.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.